Μηνύματα... ισότητας των φύλων στην είσοδο της Ασέας (pics)

Μηνύματα... ισότητας των φύλων στην είσοδο της Ασέας (pics)

Φεβρουάριος 18, 2021 - 11:48
2 σχόλια

Ένας ατελείωτος καμβάς φαίνεται ότι είναι, για κάποιους, μικρότερα και μεγαλύτερα δημόσια κτίρια, αγάλματα, μνημεία, τοίχοι, μάντρες, ακόμα και πέτρες. Όπως το οδόσημα, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, στην είσοδο της Ασέας στον Δήμο Τρίπολης.

Πάνω στην πέτρα, στην είσοδο του χωριού, που ειδοποιεί τους διερχόμενους ότι φτάνουν στην Ασέα, και η οποία φιλοξενούσε, μέχρι πρότινος, λίγους στίχους, δυσανάγνωστους τώρα, κάποιοι άφησαν με μαύρο σπρέι το αποτύπωμά τους, κάνοντας το σήμα της ισότητας, με τα σύμβολα του αρσενικού και του θηλυκού ενωμένα σε έναν κύκλο.

Δεν ξέρουμε αν αυτό αποτελεί μια μορφή διαμαρτυρίας για τα γραφόμενα στην πέτρα, πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα της κοινότητας της Ασέας στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κωστόγιαννης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν περπατήσετε σε οποιοδήποτε δρόμο της πόλης ή των χωριών, το μόνο που θα δείτε είναι ατελείωτες μουτζούρες παντού. Tag και υπογραφές, μαρκαδόροι και σπρέι παντού, και φυσικά κανένα γκράφιτι γιατί δεν πρόκειται για γκράφιτι, όπως δυστυχώς νομίζει ο άσχετος δήμαρχος που θέλει να τους δώσει κι άλλη ευκαιρία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.