Μηνύματα αλληλεγγύης και επαγρύπνησης των Ελλήνων από την Τρίπολη (vid)

Μηνύματα αλληλεγγύης και επαγρύπνησης των Ελλήνων από την Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 25, 2016 - 14:14
5 σχόλια

Σε δηλώσεις προχώρησαν οι επίσημοι μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης, οι οποίοι επικεντρώθηκαν τόσο στο μήνυμα της ημέρας όσο και στην ανάγκη να υπάρξει αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη .

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Παπαηλιού μίλησε για την απελευθέρωση του γένους, αλλά και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται την ημέρα αυτή, όπως η παρέλαση, που ενισχύουν την εθνική συνείδηση.

Είναι δύσκολες οι ώρες και στην Ελλάδα γίνεται τιτάνια προσπάθεια να αντιστρέψουμε το  αρνητικό κλίμα

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης μίλησε για το μήνυμα της ημέρας και μίλησε και για το σήμερα, που η χώρα, όπως ανέφερε, δοκιμάζεται όπως τότε και ακόμα πιο δύσκολα από το 1821, και υπενθύμισε ότι τότε οι Έλληνες έδωσαν τη λύση.

Η Ελλάδα θα έχει ένα καλύτερο αύριο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στο 1821 και είπε ότι η χώρα μας καλείται τώρα, το 2016, να ξαναθυμηθεί την παράδοσή της, τις αρχές, και τις αξίες της και να καταλάβει ότι η υπεράσπιση των εθνικών

δικαιωμάτων δεν είναι μόνο  και μόνο ένα συναίσθημα, αλλά είναι βασική αρχή και πίστη, είναι αυτά τα συστατικά που συνθέτουν την ξεχωριστή αξιοπρέπεια και την εθνική μας αυτοτέλεια.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ετοιμάζεται το 2021 να γιορτάζει την εθνική παλιγγενεσία,  με την Πελοπόννησο να παραμένει ένθερμη πατριωτικά

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου έδωσε το μήνυμα της ημέρας και αναφέρθηκε στην Τρίπολη, η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός, η Εκκλησία, όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα με το οποία μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευαγγελος Γιαννακούρας, ο οποίος γιορτάζει σήμερα, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και τόνισε ότι μελετώντας την ιστορία βλέπουμε ότι οι Έλληνες το 1821 κάτω από αντίξοες συνθήκες πάλεψαν και πέτυχαν.

Έτσι, οι Έλληνες πρέπει να αντλήσουν δύναμη από εκεί και να προσπεράσουν τα δύσκολα

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» της Τρίπολης κυρία Αντωνία Γιαννούλη έδωσε το μήνυμα της ημέρας μιλώντας για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο οποίος ήξερε ότι ελευθερία δεν είναι μια δεδομένη κατάσταση, αλλά μια κατάσταση την οποία διεκδικείς, όπως διεκδικεί και τα δικαιώματά του ο άνθρωπος. 

Η πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη αφού ευχήθηκε σε όλους τους συμπατριώτες της χρόνια πολλά και καλά, μίλησε για τη σημερινή ημέρα η οποία είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων που έχουν οι Έλληνες πολίτες όταν το επιδιώκουν. Κλείνοντας, έστειλε ένα πολιτικό μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες καλώντας τους να αποφασίσουν ότι πρέπει να πρωτοστατήσουν στα πολιτικά δρώμενα και να καταφέρουν να επαναφέρουν στα χέρια τους ως όπλο την αγάπη τους για πατρίδα.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μηνύματα αλληλεγγύης και επαγρύπνησης των Ελλήνων από την Τρίπολη


5 Σχόλια

Κυριοι του Πορταλ Γιατι εως αυτη την ωρα δεν εχετε αναφερθει στην καθολα τελεια παρουσιαση των ουλαμων των ενοπλων δυναμεων, οι οποιοι μετα την παρελαση, τραγουδησαν με ξεχωριστο τροπο και υπερμετρο ενθουσιασμο στην κεντρικη πλατεια, το ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ "" .? Ισως σας ενδιεφεραν περισσοτερο τα σαλιαρισματα - δηλωσεις , των διαφορων πολιτικων προσωπων Υπηρξαν πολοι που βιντεοσκοπουσαν εκεινη την στιγμη. Ειμαι βεβαιος πως μπορειτε να βρειτε απο καποιον μερος της αποδοσης.

Εφόσον ο Παυλής ακύρωσε την παρέλαση για τους μαθητες δεν ειχε μούτρα να μιλήσει και στις κάμερες.

Συγχαρητήρια στον Πετράν που δεν επέτρεψε στον Παυλή την ολοκληρωτική ακύρωση της παρέλασης. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ θα τον τακτοποίηση τον Παυλή σύντομα.

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΕΧΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.