Μήνυμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης για την έναρξη του κυνηγιού

Μήνυμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης για την έναρξη του κυνηγιού

Αύγουστος 12, 2015 - 18:10
0 σχόλια

Με αφορμή την έναρξη της Κυνηγετικής περιόδου σε λίγες ημέρες , το Καφενείο της Μεγαλόπολης επικοινώνησε με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης και ζητήσαμε να μας πουν λίγα λόγια.

Διαβάστε στην συνέχεια το μήνυμα του Συλλόγου προς τους φίλους κυνηγούς.

Αγαπητοί φίλοι Κυνηγοί, με αφορμή την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου 2015 – 2016, θέλουμε να σας ευχηθούμε ολόψυχα καλή Κυνηγετική Χρονιά.

Ο Σύλλογος μας διαχρονικά συμπαραστέκεται σε κάθε μέλος του, σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει και πάντα θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει την κυνηγετική συνείδηση και δημιουργεί τις βάσεις για σωστή και χρηστή διαχείριση της θήρας.

Με ειλικρίνεια και σεβασμό στο θήραμα και την φύση πρέπει να δίνουμε καθημερινά το παράδειγμα σε κάθε μας δραστηριότητα που αφορά το κυνήγι και να γίνουμε φρουροί αυτού του αγαθού που η φύση μας έδωσε.

Ας βάλουμε ο καθένας μας ένα λιθαράκι , γιατί το κυνήγι είναι τρόπος ζωής.

Ας προστατεύσουμε το περιβάλλον, μην πετάμε τα σκουπίδια μας στην ύπαιθρο, μην καταστρέφουμε την περιουσία των συνανθρώπων μας , να σεβόμαστε αυτόν που δεν κυνηγά.

Ας κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτός που θα κερδίσει θα είναι πρώτα το κυνήγι και μετά οι κυνηγοί.

Εκ μέρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης

Ο Πρόεδρος Βασίλειος Χίνης

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.