Μικρή χωματερή στην παραλία του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας

Μικρή χωματερή στην παραλία του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας

Αύγουστος 01, 2019 - 16:15
0 σχόλια

Η όμορφη παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία δυστυχώς εδώ και λίγες ημέρες «κοσμείται» από μια μικρή χωματερή, έργο κάποιοι ή κάποιων ασυνείδητων πολιτών, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τελάρα, λάστιχα, πλαστικά λίγα μέτρα μόλις από την ακτή.

Ένα βήμα από τη θάλασσα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας, τα σκουπίδια κάνουν συντροφιά στους λουόμενους, αποτελώντας εστία μόλυνσης, ενώ ο κίνδυνος να παρασυρθούν στη θάλασσα είναι ορατός.

Εικόνες όπως αυτή αμαυρώνουν την προσπάθεια που καταβάλλεται από τη δημοτική αρχή για να προσελκύσει όλο και περισσότερους επισκέπτες στις παραλίες της, ενώ αποτελούν δυσφήμιση για τον τόπο μας και τρανή απόδειξη ότι η αδιαφορία κερδίζει «στα σημεία» την όποια προσπάθεια για να γίνει, επιτέλους, το αυτονόητο: να έχουμε πεντακάθαρες ακτές και παραλίες.

ΠΗΓΗ: astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.