Μικρά μικρά για τον Αστέρα Τρίπολης

Μικρά μικρά για τον Αστέρα Τρίπολης

Σεπτέμβριος 12, 2010 - 14:04

Κεντρικά πρόσωπα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λούσιο Φιλομένο, που επέστρεψε στην Τρίπολη ως αντίπαλος του Αστέρα και φυσικά ο Νίκος Αναστασόπουλος του Αστέρα που παλιότερα είχε υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ.
Υπήρχε όμως ένα ακόμα πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι που αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς. Ο λόγος για τον άμεσο συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου» Μάκης Χάβος, που παλιότερα είχε την αντίστοιχη θέση στον Αστέρα.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στην Τρίπολη για Αστέρα και ΠΑΟΚ και το πρώτο παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα (0-0).
Ο Ροτζέριο Μάρτινς συμπλήρωσε 72 παιχνίδια στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Αστέρα και έφτασε στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Λαδάκης έφτασε στην 4η θέση του σχετικού πίνακα τον Πέτρο Κανακούδη (69 αγώνες αμφότεροι).
Στον αντίστοιχο περσινό αγώνα της Τρίπολης προπονητές των δύο ομάδων ήταν δύο ξένοι (Μάριο Γκόμες σε Αστέρα και Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ), ενώ φέτος ήταν δύο Έλληνες (Βαγγέλης Βλάχος σε Αστέρα και Παύλος Δερμιτζάκης στον ΠΑΟΚ).
Ο Σωκράτης Φυτανίδης συμπλήρωσε 200 παιχνίδια σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών και κυπέλλου Ελλάδος. Σήμερα μάλιστα φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες αυτή την περίοδο. Ο Αργυρόπουλος στην ελπίδων, ο Φορτούνης σε ελπίδων-νέων και ο Βαλκάνος στην παίδων.
Ο Αστέρας είναι μία από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ μετά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.
Για τέταρτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας δεν κερδίζει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Τις τρεις προηγούμενες χρονιές ήταν με τη Λάρισα, σήμερα ήταν ο ΠΑΟΚ.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: