Μηδέν γκολ και βαθμούς ο Απόλλωνας, χειρότερη άμυνα το Κορακοβούνι

Μηδέν γκολ και βαθμούς ο Απόλλωνας, χειρότερη άμυνα το Κορακοβούνι

Νοέμβριος 08, 2022 - 13:00
1 σχόλια

Ο Απόλλωνας Τυρού είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας την ίδια στιγμή που το Κορακοβούνι είναι η χειρότερη άμυνα σε τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Τυρού είναι γεγονός πως είχε δύσκολο πρόγραμμα καθώς αντιμετώπισε Δημητσάνα, Παναρκαδικό και Λεωνίδιο μετρώντας τρεις ισάριθμες ήττες με απολογισμό 0 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό.

Από την άλλη το Κορακοβούνι σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε ΑΕΚ Τρίπολης, Ηρακλή και Α.Ο. Νέων Τρίπολης μετράει έναν βαθμό από την ισοπαλία του με τα Βέρβενα με απολογισμό 4 γκολ ενεργητικό και 13 παθητικό.

Οι δύο ομάδες αυτές με το φινάλε της 3ης αγωνιστικής είναι στις δύο τελευταίες θέσεις ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα και οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες την εφετινή χρονιά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για τον Απόλλωνα ήταν αναμενόμενο. αλλά και το Κορακοβούνι δυστυχώς δείχνει πως όσα βήματα είχε κάνει εμπρός τόσα χρόνια, πλέον έχει κάνει τα διπλάσια προς τα πίσω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.