Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (vid)

Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης (vid)

Δεκέμβριος 23, 2015 - 20:16
0 σχόλια

Στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου , μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με την συμμετοχή της χορωδίας της Μητρόπολης Μεγαλόπολης.

Επίσης στο σχολείο υπήρχε και έκθεση κοσμημάτων από τους μαθητές της σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας που ανήκει από φέτος στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εκτός από τους μαθητές , παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Μπάζιος, οι δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Τσιριγώτης, Κακκαβάς , Μαρκολιάς και ο πρώην Λυκειάρχης κ. Γαλάνης που όπως τόνισε ο σημερινός Λυκειάρχης κ. Τσόπελας επί 35 έτη πρόσφερε και κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την μοναδική σχολική μονάδα.

Στο τέλος της εκδήλωσης η χορωδία αφιέρωσε από ένα τραγούδι στον Μητροπολίτη και στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και προβλήθηκε ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα που είχε επιμεληθεί ο καθηγητής κ. Κατσούλας Νικόλαος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση αυτής της διαφορετικής εκδήλωσης και ελπίζουμε να απολαύσουμε και άλλες στο μέλλον.

η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης βρέθηκε στην εκδήλωση , δείτε φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

Η Χορωδία Μητρόπολης Μεγαλόπολης στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης - Βίντεο 1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.