Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά» (vid)

Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά» (vid)

Δεκέμβριος 23, 2015 - 20:28
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να περάσουν μπροστά ενώ τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίχτες του και πως η ομάδα του πλέον κοιτάει μπρροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη του Κόροιβου. Συγχαρητήρια και για την παρουσία πέρσι και φέτος στην Α1, αποτελούν οδηγό για όλους μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος μας πίεσε και μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Παρά το γεγονός πως κερδίζαμε δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις. Έχουμε όμως, εμπιστοσύνη στα παιδιά, στη δουλειά που γίνεται και πάμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τη νέα χρονιά θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που ήταν εδώ είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθεί βίντεο…

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γιάννης Καστρίτης: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.