Μια συγκινητική στιγμή γεμάτη αγάπη στο Λεωνίδιο (pics)

Μια συγκινητική στιγμή γεμάτη αγάπη στο Λεωνίδιο (pics)

Απρίλιος 26, 2022 - 17:15
1 σχόλια

Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης. Φέτος, το Πάσχα στο Λεωνίδιο είχε λίγη αγάπη παραπάνω.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Αγάπης στην πλατεία 25ης Μαρτίου, με Τζεμπελούδες και Φουστανελάδες από τον Χορευτικό Λεωνιδίου, ενώ το Ευαγγέλιο διαβάστηκε στα Τσακώνικα. Στη συνέχεια, απελευθερώθηκαν αερόστατα, το «σήμα - κατατεθέν» του Πάσχα στο Λεωνίδιο.

Η αγάπη είναι συμμετοχή, αποδοχή και χαρά για όλους. Φέτος, με τη μικρή βοήθεια των διοργανωτών, ένα αγόρι, άτομο ΑμεΑ, απελευθέρωσε ένα αερόστατο στον ουρανό του Λεωνιδίου συμμετέχοντας στο δρώμενο.
Κάθε πόλη, κάθε χωριό, μικρό ή μεγάλο, πρέπει να αποκτήσει υποδομές για τη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας που δεν κινούνται όπως εμείς, δεν βλέπουν όπως εμείς και ζουν μια διαφορετική καθημερινότητα από τη δική μας. Πρώτα από όλα, όμως, όλοι μας πρέπει να φροντίζουμε για την ισότιμη συμμετοχή όλων σε κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά.
 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.