«Μια ομάδα, μια παρέα» ο Μαντινειακός

«Μια ομάδα, μια παρέα» ο Μαντινειακός

Ιανουάριος 08, 2017 - 20:39
0 σχόλια

Η μέχρι τώρα πορεία του Μαντινειακού στην  Α’ Αρκαδίας αλλά και η γενικότερη εικόνα του σε αυτές τις 12 αγωνιστικές αναδεικνύουν την ομάδα ως μία από τις πιο σταθερές και αξιόμαχες δυνάμεις του πρωταθλήματος.

Ο Μαντινειακός ξεκίνησε με ισοπαλία το 2017 κόντρα στο πρωτοπόρο Λεωνίδιο υποχρεώνοντας το μάλιστα στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στην τρέχουσα σεζόν με την ομάδα της Μαντινείας να μένει με μια γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε καθώς θα μπορούσε με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ένα από τα μυστικά της εφετινής πορείας του Μαντινειακού είναι το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μεταξύ  της  διοίκησης των  ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου.

Η ισοπαλία κόντρα στο Λεωνίδιο ήταν το δώρο από τους ποδοσφαιριστές προς τον προπονητή τους για την ονομαστική εορτή του Γιάννη Αποστολόπουλου με την selfie στα αποδυτήρια και το μότο ‘’μια ομάδα, μια παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο’’ που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καταδεικνύει τις οικογενειακές σχέσεις που επικρατούν στον Μαντινειακό.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.