Μια «όαση» στο κέντρο της Τρίπολης

Μια «όαση» στο κέντρο της Τρίπολης

Μάρτιος 16, 2016 - 10:14
5 σχόλια

Πολλοί είναι αυτοί που παραπονούνται για τον μικρό χώρο πρασίνου στην πλατεία Πετρινού –αν θεωρηθούν ως πράσινο τα αναιμικά δεντράκια που ζουν εκεί. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το πράσινο υπάρχει, αλλά εμείς δεν θέλουμε να το δούμε.

Το «τροπικό» κλίμα που επικρατεί στην Τρίπολη με λίγες μόνο ημέρες ηλιοφάνειας και αρκετές με βροχή έχει ευνοήσει την ανάπτυξη των «ζιζανίων» τα οποία ξεκίνησαν ως βλαστάρια, έχουν γίνει πόες και ίσως κάποτε εξελιχθούν σε... πανύψηλα δέντρα.

Προτού κάποιος ξεκινήσει να μιζεριάζει ή να γκρινιάζει, να αναφέρουμε ότι το πράσινο εκλείπει και αυτές οι μικρές οάσεις θα μας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον πυκνή σκιά των αγριόχορτων που… ανθίζουν στις πλατείες της Τρίπολης. 
 


5 Σχόλια

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΤΙ Τ`ΑΦΗΣΑΝ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΒΟΣΚΙΣΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ....ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ....

Πλήρη εγκατάληψη από τη δημοτική αρχή. Πως να αναπτυχθούν τα δέντρα όταν δεν τα περιποιούνται? Η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου τι κάνει? ο αρμοδιος αντιδήμαρχος μόνο σε ρουσφέτια τους στέλνει?

δε φταιει ρε παιδια μια ζωη ο δημος ,και ο καθενας που το εχει μπροστα στο μαγαζι του-σπιτι του μπορει σε δυο λεπτα να το κανει κουκλι,αλλα ο καθενας στη κοσμαρα του,εδω ο αλλος στη πλατεια πετρινου ΕΒΑΨΕ τη πλατεια με ΡΟΖ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ,ακουσων ακουσων,ξαναλεω ΕΒΑΨΕ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπροστα στο μαγαζι του,τι να λεμε τωρα ...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.