Μια ενδεκάδα… Τεγεάτες

Μια ενδεκάδα… Τεγεάτες

Ιανουάριος 26, 2023 - 12:36
1 σχόλια

Η ομάδα της Τεγέας στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Βερβένων κέρδισε με ανατροπή, έφτασε τους 20 βαθμούς δίνοντας συνέχεια στην σταθερότητα εφετινή της πορεία κάνοντας του μάλιστα με καθαρόαιμο ντόπιο στοιχείο.

Στην αρχική σύνθεση των πράσινων με τα Βέρβενα ήταν όλοι με Τεγεάτες, όλοι με καταγωγή από την Τεγέα και μάλιστα όλοι νεαροί σε ηλικία με εξαίρεση τον αειθαλή Γιάννη Κωνσταντόπουλο που η δική του παρουσία ανέβασε το μέσο όρο.

Σε αυτή την κατηγορία βάζουμε και τον Γιώργο Δημητρέλη ο οποίος σκόραρε και αυτός και έχει καταγωγή πέριξ της περιοχής της Τεγέας και ο οποίος μάλιστα είναι, νιώθει και αισθάνεται κομμάτι αυτής της ποδοσφαιρικής «οικογένειας».

Οι Τεγεάτες που βρέθηκαν στην ενδεκάδα πλην του έμπειρου Γιάννη Κωνσταντόπουλου που βρίσκεται στο 46ο έτος της ηλικίας του όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι και νεαροί σε ηλικία με τον μέσο όρο στους 10 από τους 11 να αγγίζει να 21, 5 χρόνια.

Ταυτόχρονα την εμφάνιση του από τον πάγκο έκανε ακόμα ένας πιτσιρικάς από την Τεγέα ο οποίος μάλιστα σημείωσε και το πρώτο του εφετινό γκολ με την ομάδα του ο Θανάσης Μεϊντάνης έπειτα από ασίστ του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου.

Η καλή δουλειά που γίνεται στην Τεγέα σε όλα τα επίπεδα έχει το δικό της αντίκτυπο και σίγουρα το κομμάτι των νεαρών ηλικιών και η εντοπιότητα είναι στοιχεία με την δική τους ιδιαίτερη αξία για τους πράσινους.

Η ενδεκάδα της Τεγέας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Βερβένων

Κωνσταντόπουλος, Δούκας, Παπαδόπουλος, Αθ. Τσαλγιτζόπουλος, Π. Πλαντζάς, Κ. Πλαντζάς, Στασινός , Γραμματικάκης, Σαλτούρος , Χαραλαμπόπουλολος , Δημητρέλης.

Αλλαγές στο παιχνίδι πέρασαν οι

Καραμπέτσος, Πλεμμένος, Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος, Θανάσης Μεϊντάνης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πρέπει ο Σύλλογος να ασχοληθεί και με την παιδική ομάδα ώστε να έχει συνέχεια η προσπάθεια αυτή. Το μέλλον είναι τα παιδιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.