Μεξικό και Αλ Ιτιχάντ για Μπαράλες

Μεξικό και Αλ Ιτιχάντ για Μπαράλες

Αύγουστος 01, 2015 - 14:51
1 σχόλια

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μετά την καταπληκτική περσινή σεζόν που πραγματοποίησε με την κιτρινομπλέ φανέλα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης των σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League άρχισε να μπαίνει στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του υψηλόσωμου σέντερ φορ το είχαν επιδείξει ομάδες από το Βέλγιο όπως η Άντερλεχτ, η Γκενκ και η Σταντάρ Λιέγης.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως ομάδα από το Μεξικό είναι σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον Αργεντινό επιθετικό όσο και με την διοίκηση της αρκαδικής ομάδας και φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο Αστέρας για τον ποδοσφαιριστή του.

Επίσης εκτός από ομάδα του Μεξικού στο κόλπο για τον Μπαράλες δείχνει πως μπαίνει και ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα από την Αλ Ιτιχάντ με το σήριαλ να βρίσκεται στην τελική του ευθεία καθώς το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Κάτι τέτοιο λοιπόν σημαίνει πως ο Μπαράλες δύσκολα θα παραμείνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο του από την πώληση του να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του στην κορηφή της επίθεσης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.