Μετανοείτε: Ο Λάκης τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μετανοείτε: Ο Λάκης τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ιούνιος 15, 2016 - 12:17
2 σχόλια

Μετανοείτε: Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία. Ρίξ' τε το στη νηστεία και στη μετάνοια ή ξεσαλώστε σαν να μην υπάρχει αύριο, ανάλογα με το τι θέλει καθείς. Αλλά οι οιωνοί είναι ξεκάθαροι. Κάτι μεγάλο θα γίνει.

Ο Λάκης πήρε τ' άρματα, ζώστηκε τα φισεκλίκια και τα 'βαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακούγονται φούρνοι να γκρεμίζουν από τον Έβρο ως τη Γαύδο.

Ο Λάκης το 'σκασε από το μαντρί; 

Από εκεί που συνόδευε για ποτάκι τον Ολάντ στο Γκάζι ως καλλιτεχνική προσωπικότητα των Αθηνών στην παρεούλα του Τσίπρα, χθες πουρνό-πουρνό δημοσίευσε «καυτό» αντικυβερνητικό άρθρο στο altsantiri.gr («Η αριστερά που βλέπει με το δεξί μάτι») ξεκινώντας ανταρσία και αποτελείωσε την επανάστασή του το βράδυ, όπου στην εκπομπή του έσουρε στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι δεν είχε σούρει έως σήμερα.

«Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης».

Αλλά: Ο Λάκης δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά...

«Ήμουν εδώ, χθες στην χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας. Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία».

Βάζει και τα πράγματα στη θέση τους, σου λέει, μην μου την πουν ότι τον γύρισα τον αμανέ επί το δεξιότερον.

Απορίας άξιον πώς «ξύπνησε» ο Λάκης ενάμιση χρόνο μετά τα χάλια της κυβέρνησης. Ούτε μία κακή λεξούλα δεν είχε εκστομίσει τόσον καιρό.

Ποιος ξέρει; Με τον Λάκη κανείς δεν ξέρει.

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Φιλόσοφε, όπως εξ ιδίων γνωρίζεις, οι γύφτοι τα μαλώματα τα'χουνε πανηγύρια

Είδε τους πίνακες τηλεθέασης ο Λάκης που είχαν πάρει την κατηφόρα και συμμορφώθηκε, αυτό είναι όλο......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.