Το μεταγραφικό πάρε - δώσε του Ιανουαρίου στην Α' Αρκαδίας

Το μεταγραφικό πάρε - δώσε του Ιανουαρίου στην Α' Αρκαδίας

Ιανουάριος 02, 2024 - 22:06
6 σχόλια

Ο Ιανουάριος είναι παραδοσιακά ο μήνας το χειμερινών μεταγραφών για τις ομάδες και αυτό συμβαίνει και στο τοπικό μας πρωτάθλημα όπου ξεκίνησε και επίσημα το γνωστό πάρε - δώσε της Α’ Αρκαδίας.

ΑΕΚ Τρίπολης: -

Παναρκαδικός: Ρίτσαντ Οπόκου (από Λεωνίδιο), Βασίλης Κολοστούμπης (από Πανθυρεατικό)

Τεγέα: -

Ορχομενός Λεβιδίου -

Δημητσάνα: -

Λεωνίδιο: Αργύρης Κατσίχτης (νέος προπονητής)

Πανθυρεατικός: -

Ερμής Μελιγούς Θοδωρής Παχατουρίδης (νέος προπονητής)

Ηρακλής Βερβένων: -

Αχιλλέας: Θεόφιλος Παναγού (από Α.Ο. Άνοιξης)

Βρασιές: -

Κορακοβούνι: -

* Το άρθρο θα ανανεώνεται με όλες τις μεταγραφές (που έχουν ανακοινωθεί) κάθε εβδομάδα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τουλάχιστον το Λεωνιδιο κράτησε τον καλύτερο; Τον Μαρτίνεθ, γιατί ποιος θα σκοράρει; Θα γυρίσουν πίσω δικοί του ή θα πάρει άλλους;

21,44 Μην σε προβληματίζει, φίλε μου το Λεωνίδιο. Έχει 3-4 παιδιά από την β , μια χαρά θα την βγάλει την χρονιά.. Και τουλάχιστον όταν θα τελειώνει το παιχνίδι η φανέλα θα είναι λούτσα από τον ιδρώτα , και όχι σαν τα παλικάρια, που έφυγαν. Όσο για ποιος θα βάλει γκολ. Η ομάδα έχει σωθεί ας μην βάλει κανένας.

8.51, με τη λογική τη δική σου ας παίζει η ομάδα η ανδρική στη Β κατηγορία. Οι μεταγραφές αλλά και οι ακαδημίες είναι σαν τη ρώσικη ρουλέτα. Δε σου βγαίνουν πάντα. Πέρυσι οι μεταγραφές του Λεωνιδίου του βγήκαν, φέτος όχι. Το ίδιο με τις ακαδημίες, υπάρχουν καλές φουρνιες και κακές. Βεβαίως και πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιων αλλά να γίνονται και κάποιες προσθήκες, όχι πολλές, δύο τρεις. Και βέβαια κριτική να γίνεται και στα ντόπια παιδιά. Όπως και στον τωρινό προπονητή ο οποίος παραλαμβάνει ομάδα πρωταθλήτρια και πολύ κοντά στον τελικό κυπέλλου.

08:51 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ότι αφορά τα παιδιά της β' ομάδας....και έτσι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή όμως...και όχι να τα αφήνεις στο περιθώριο για κάποιους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν γτ είχες βάλει άλλους στόχους το καλοκαίρι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.