Μεταγραφική «βόμβα» με Τόνι Χαλίλι το Λεωνίδιο

Μεταγραφική «βόμβα» με Τόνι Χαλίλι το Λεωνίδιο

Δεκέμβριος 28, 2018 - 10:33
0 σχόλια

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση κατάφερε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το Λεωνίδιο, το οποίο ήρθε σε συμφωνία κάνοντας δικό της μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν τον Τόνι Χαλίλι.

Η διοίκηση του Λεωνιδίου έπεισε τον Αλβανό άσο να πει το μεγάλο "ναι" και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα,αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο Τόνι Χαλίλι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης και με την προσθήκη του είναι δεδομένο πως το Λεωνίδιο θα βρει επιπλέον λύσεις σε σκοράρισμα αλλά και δημιουργία, με τον ίδιο να διακρίνεται για την ταχύτητά του, το παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός αλλά και για την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως γνωστός στις τάξεις του Λακωνικού ποδοσφαίρου, καθώς με το πέρασμα του από τέσσερις  συνολικά ομάδες έχει αφήσει το στίγμα του, με τον ίδιο να κουβαλά τον τίτλο  του "mister άνοδος" έχοντας πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα Λακωνίας με Σπάρτη, Αστέρα Βλαχιώτη και Ένωση Πελλάνας.

Με την Σπάρτη ο Τόνι Χαλίλι αγωνίστηκε σε Α' τοπική κατηγορία και στην Γ' Εθνική, για να ακολουθήσει ο Αστέρας Βλαχιώτη με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Λακωνίας και την άνοδο. Στο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Ευρώτα Έλους για να ακολουθήσει η Ένωση Πελλάνας Καστορείου όπου μαζί με τον Γιώργο Μπίσσια, με τον οποίο σμίγουν ξανά στο Λεωνίδιο, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του τίτλου και της ιστορικής ανόδου στην Γ' Εθνική.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τόνι Χαλίλι άφησε την Λακωνία για την Αθήνα και τον Άγιαξ Ταύρου να γίνεται ο νέος σταθμός της καριέρας του, με το Λεωνίδιο και την Αρκαδία να αποτελούν την νέα ποδοσφαιρική στέγη του εκρηκτικού μεσοεπιθετικού από την Αλβανία.

Ο Τόνι Χαλίλι τίθεται στην διάθεση του Γιάννη Νενεκούμη με την διοίκηση του Λεωνιδίου να πυροδοτεί και να σκάει Χριστουγεννιάτικη μεταγραφική "βόμβα" με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας. 

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.