Μεταφέρεται στα ΚΤΕΛ η Εφορία Τρίπολης

Μεταφέρεται στα ΚΤΕΛ η Εφορία Τρίπολης

Ιούνιος 11, 2016 - 10:30
5 σχόλια

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ήταν αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς το φορτηγό μεταφορών που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο κέντρο της Τρίπολης η Εφορία.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η ΔΟΥ Τρίπολης μετακομίζει και μεταφέρεται στο κτίριο των ΚΤΕΛ, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εξυπηρετούνται πιο άνετα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολιτών που επισκέπτονται τη ΔΟΥ Τρίπολης προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους είναι εκείνο της στάθμευσης, ενώ η ίδια η υπηρεσία στεγαζόταν σε ένα κτίριο πολύ παλιό, που δεν εξυπηρετούσε ούτε τις ανάγκες της.

Η αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης από διοικητικές και άλλες υπηρεσίες είναι ένα μόνιμο ζητούμενο για τον Δήμο Τρίπολης, με γνώμονα τόσο την εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και τη στέγαση των υπηρεσιών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, πιο λειτουργικές.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Και τι θα γίνει με του πολίτες που δεν έχουν αυτοκίνητο; Τώρα πεταγόμασταν με τα πόδια στην ΔΟΥ όποτε χρειαζόταν. Τώρα ακόμα και αν ζεις κέντρο θα πρέπει να βγάζεις αυτοκίνητο για να πας στην ΔΟΥ, άρα περισσότερη κυκλοφορία, περισσότερα καύσιμα, περισσότερη ρύπανση.

Υπάρχει Αστικό λεωφορείο με τακτικές αναχωρήσεις από πλατεία Κολοκοτρώνη και επιστροφή, γιατί να πάρεις το Ε.Ι.Χ. σου;

Γιατί να πάρω το ΕΙΧ μου; Πολύ απλά γιατί η διαδρομή είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει ούτε το (διπλό)εισιτήριο ούτε ο χρόνος που θα περιμένω για το επόμενο δρομολόγιο. Ενώ με το αυτοκίνητο θα τελειώσω πιο γρήγορα και πιθανότατα η βενζίνη που θα κάψω θα είναι φθηνότερη των εισιτηρίων.

στο ΚΤΕΛ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥ...? ΠΑΛΕΩΨΤΕ... ΚΥΡΟΙ ..ΚΥΡΙΕΣ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.....!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.