Μετά τον Ράσταβατς ακολουθούν Καλτσάς και Μάντζης για τον Αστέρα

Μετά τον Ράσταβατς ακολουθούν Καλτσάς και Μάντζης για τον Αστέρα

Μάιος 31, 2023 - 11:14
2 σχόλια

Εβδομάδα εξελίξεων φαίνεται πως είναι αυτή που διανύουμε για τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Μίλαν Ράστανατς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αναμένεται να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις των Νίκου Καλτσά και Βασίλη Μάντζη.

Η επιστροφή του Νίκου Καλτσά μοιάζει και είναι δεδομένη ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Βασίλη Μάντζη με τους κιτρινομπλέ να είναι πολύ κοντά στις δύο πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αμέσως μετά τον Μίλαν Ράσταβατς θα ακολουθήσουν οι δύο πρώτες μεταγραφές όπως σας προαναφέραμε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της αρκαδικής ομάδας να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ρε παιδιά ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΛΤΣΑ.... ΕΛΕΟΣ.. ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.. Και στα νιάτα του δεν είχε βοηθήσει πουθενά όταν είχε έρθει στον Αστέρα. Ποιος ο λόγος να έρθει πάλι;;;;

Πότε έπαιξε ο Καλτσάς μπάλα και έρχεται ως Μεσίας !! Μια μετριότητα ήταν και είναι , που δεν προσέφερε και ούτε θα προσφέρει τίποτα στην ομάδα ! Αγορά από το πανέρι και πάλι ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.