Μετ' εμποδίων η επίσκεψη της «Νέας Πελοποννήσου» στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη με «εντολή» Νίκα (pics,vid)

Μετ' εμποδίων η επίσκεψη της «Νέας Πελοποννήσου» στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη με «εντολή» Νίκα (pics,vid)

Φεβρουάριος 22, 2022 - 18:23
19 σχόλια

Στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη βρέθηκαν την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου τα μέλη της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Γιώργος Ρουμελιώτης και Ντίνα Νικολάκου.

Οι περιφερειακού σύμβουλοι αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά την είσοδό τους στην μονάδα, με τον αρμόδιο να τους απαγορεύει την είσοδο, αναφέροντάς τους ότι αυτό έχει γίνει, σύμφωνα με εντολή του κ. Νίκα. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν έγινε δεκτό από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή που υπέγραψε αρχικά και «έτρεξε» το έργο.

Η ένταση δεν κράτησε πολύ και η είσοδος επιτραπεί στο κλιμάκιο της «Νέας Πελοποννήσου», χωρίς όμως το ίδιο να γίνει και για τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο χώρο τόσο ο κ. Τατούλης, όσο και οι τρεις τέως αντιπεριφερειάρχες, η κυρία Νικολάκου, και οι κύριοι Γιαννακούρας και Ρουμελιώτης, προχώρησαν σε δηλώσεις,

Δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν την στάση της περιφερειακής αρχής να απαγορεύσει την είσοδο σε αιρετούς περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ., Τατούλης είπε ότι αυτό το έργο είναι το μεγαλύτερο έργο που τρέχει στην Ελλάδα και έχει την μεγαλύτερη δυναμικότητα και τον πιο άρτιο κατασκευαστικό χαρακτήρα.

Το έργο αυτό είναι το οικονομικότερο που γίνεται σε ολόκληρη τη χώρα

Η κυρία Νικολάκου παραδέχτηκε όρτι πανηγυρίζει για το  έργο παρακαταθήκη που άφησε η δική της παράταξη, τονίζοντας ότι πρέπει γρήγορα να προχωρήσουν και οι άλλες δύο μονάδες στην περιφέρεια.

Είναι το μεγαλύτερο έργο της χώρας και αφήνω πίσω μου τους ψεύτες και τους συκοφάντες που με τόλμη κατάφεραν να αντιμετωπίσω.

«Αν ο κ. Νίκας ζει σε άλλο κόσμο αν πιστεύει ότι δεν υπάρχει παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο κ. Γιαννακούρας μίλησε για το έργο που γίνεται στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων και στηλίτευση την απάντηση του κ. Νίκα να μην επιτρέψει να ελέγξει και να γνωρίσει το έργο.

Θα ξαναγίνουμε περιφερειακή αρχή για να φτιάξουμε και άλλα έργα στην Πελοπόννησο

Τέλος ο κ. Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στο έργο και στις θέσεις εργασίας που έχει δημιουργήσει και κατήγγειλε την στάση του κ. Νίκα να τους ταλαιπωρήσει στην επίσκεψή τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη Τατούλη στην Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη


19 Σχόλια

Κανενός σας δεν είναι το έργο ρε. Μόνο των πελοποννησίων. Ακους εκεί δικό του ο ένας, δικό του ο άλλος. Από πού κι ως πού δικό σας ρε νούμερα; Από την τσέπη σας το πληρώσατε ή μήπως νομίζετε ότι είναι τσιφλίκι σας η Πελοπόννησος; Άντε να μου χαθείτε να χανόσαστε. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο και ο ένας και ο άλλος

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΑΟΥΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?

Κοιτάξτε ποιοι μας διοικούσαν. Είσαστε για πολλά γέλια και για πολλά κλάματα ταυτόχρονα. Θιάσος που πήρε στον λαιμό του την Πελοπόννησο και όταν την ξεζούμισε την έδωσε στον άλλο άθλιο ανθρωπάκο, τον Νίκα, να την αποτελειώσει. Θλιβεροί όλοι σας. Και σεις, και ο Νίκας, αλλά και όλοι οι λοιποί συνδυασμοί-αποκόμματα. Όπως και στους δήμους, έτσι και στην Περιφέρεια, εκλέγουμε τα χειρότερα δείγματα της κοινωνίας. Καμία σοβαρότητα και καμία ελπίδα.

Για σκεφτείτε συνελληνες, γιατί μωρέ όλοι τούτοι νοιάζονται για το καλό της Αρκαδίας και γενικά για το καλό του τόπου. Πολύ νοιάζονται, κοιτάνε ποιος να κάνει το μεγαλύτερο καλό για τον τόπο. Πολύ ενδιαφέρον, πολύ δουλειά, πολύ ιδρώτας. Γιατί άραγε;;; Νομίζουν ότι ο Έλληνας κοιμάται; Αρε βίτσα που χάθηκε....... Αλλά έπρεπε να ήταν άλλες εποχές με πιο αυστηρούς Νόμους και πλήρη εφαρμογή τους, θα χαν χαθεί όλοι τους σαν ποντίκια.

ΡΕ ΤΟ ΝΙΚΑ! ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ! ΧΑΧΑ

Πέτρο αν θες τις επόμενες εκλογές ανανέωσε το παρεάκι σου και πάρε και κανέναν αξιόλογο. Είσαι σίγουρα πιο ικανός από τον Νίκα αλλά αυτός είχε Λαμπρόπουλο.

Έχεις πολύ πλάκα φίλε του 19.59 !Συγκρινεις τον Βαγγέλη με τον Χρήστο ;Γελάσαμε πάλι

Τα πρώτα 4 σχόλια πιστεύω κάλυψαν το μεγαλύτερο ποσοστό που διαβάζουν αυτό το άρθρο. Είστε όλοι σας για γέλια, χωρίς πλάκα τώρα και οι μεν και δε και εμείς που σας ψηφίζουμε άξιοι της μοίρας μας.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΝΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. - ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ - ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣ ΝΥΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ) ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΙΕΡΙΔΕΣ ΜΕ " ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ". ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ..... Ο ΚΟΣ ΝΥΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ "ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ"

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ανθρώπους με όραμα και σε ανθρώπους που βλέπουν μέχρι την μύτη τους. Δυστυχώς είναι σπάνιοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Καλό θα ήταν να το αναγνωρίζαμε και να εκφραζομασταν πιο κόσμια. Δεν έχουν όλοι την ίδια "παιδεία όμως....

Των πελοποννησιων είναι το έργο αλλά τους το προγραμμάτισε οργάνωσε και υλοποίησε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. Εαν δεν είχαν αντιρρήσεις αυτοί που το εγκαινιάζουν τώρα θα είχε ολοκληρωθεί πρώτο σε ολη την Ελλάδα.

Όποιος νομίζει ότι έχει συμβολή στο έργο ο κάθε Τατούλης και Νίκας, τότε δεν έχει ιδέα πως γίνονται τεχνικά έργα τέτοιου μεγέθους στην χώρα μας. Ιδέα όμως. Επίσης δεν είναι για να πανηγυρίζει κάποιος, το έργο έγινε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση.

Για ανάλυσε τα στατιστικά σου ρε Δημήτριε να γελάσουμε... Άκου το μεγαλύτερο ποσοστό εδω μέσα, από που ρε φίλε; Παυλάκο, εσύ που ήσουν όταν όλοι οι Δήμαρχοι γύρω γύρω πολεμούσαν το έργο; Κάποιοι το έτρεξαν το έργο ναι ή όχι; Έχουν ονοματεπώνυμο έτσι; Όπως και οι Καμπόσοι... του πολιτικού συναφιού σου.

Παύλο "μαθημένε" στις απευθείας αναθέσεις, βέβαια έχεις την άποψη ότι όλα γίνονται με γρηγοράδα... Για να γίνει το τεράστιο αυτό έργο σύμφωνα με τους νόμους (όχι απευθείας αναθέσεις όπως σε έχει μάθει ο Κούλης) και λίγα χρόνια χρειάστηκαν. Αλλά από παιδιά του καναπέ, σαν και σένα, τι άλλο να περιμένεις.

@01:52 - Μυρίζεις κλασσικός γραφειοκράτης από μακριά. Το "σωστά" για εσένα είναι 500 σφραγίδες, άπειρα ξυσίματα και χασμουρητά. Στο μεσοδιάστημα η Πελοπόννησος πνίγηκε στα σκουπίδια. Λεπτομέρειες για την αθάνατη γραφειοκρατία. Ο λόγος που καθυστέρησε το έργο όμως δεν ήταν μόνο η γραφειοκρατία. Όλα έγιναν με κάποιο σκοπό. Αυτοί που έπρεπε να μείνουν ευχαριστημένοι, είναι ευχαριστημένοι και δεν είναι οι πολίτες. Ο Τατούλης και ο κάθε Τατούλης ήταν τελείως αδιάφορος στον όλο σχεδιασμό. Ο "καναπές" ο δικός μου για εσένα είναι εργασιακός εφιάλτης. Άστο.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .......ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ . Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ .....ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ !

Έτσι, σε διατεταγμένη παράταξη ο ένας δίπλα στον άλλον, περπατούσε και ο Γιάννης πριν μερικά χρόνια στην Ι.Β. με τον θίασό του, ώς οι άρχοντες της πόλης. Κάντε στην άκρη να περάσουμε. Και στις εκλογές πήραν τα ..... μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.