Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ο Γ. Παπαηλιού

Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ο Γ. Παπαηλιού

Απρίλιος 23, 2016 - 11:08
3 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, με απόφαση του προέδρου της Βουλής μετά από πρόταση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των ιδιοκτητριών εταιρειών των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας».

Ο βουλευτής Αρκαδίας  Γιώργος Η. Παπαηλιού προέβη στην εξής δήλωση :

«Η Εξεταστική Επιτροπή συστάθηκε προκειμένου να διερευνήσει τη νομιμότητα των δανείων που έχουν λάβει τα πολιτικά κόμματα και οι ιδιοκτήτριες εταιρείες των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τις τράπεζες. Αυτού του είδους η δανειοδότηση, «με αναντίστοιχες εξασφαλίσεις, με ιδιαίτερα χαμηλά επιτόκια, με προσημειώσεις ακινήτων αμφίβολης εμπορευσιμότητας»,  υπήρξε το μέσον της κυριαρχίας της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα στο πλαίσιο του «αμαρτωλού» τριγώνου τραπεζών, μέσων μαζικής ενημέρωσης  και παλαιού πολιτικού συστήματος. Αυτό το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς, συνδυαστικά και με τους άλλους γνωστούς παράγοντες, οδήγησε στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και στη θέση της χώρας υπό επιτήρηση».


3 Σχόλια

ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΖΙ;;

σωθηκαμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.