Μεϊμαράκης: Συγχαίρω τον κ. Τσίπρα, η ΝΔ ούτε διαλύεται ούτε τελειώνει

Μεϊμαράκης: Συγχαίρω τον κ. Τσίπρα, η ΝΔ ούτε διαλύεται ούτε τελειώνει

Σεπτέμβριος 20, 2015 - 20:44
2 σχόλια

Ο επικεφαλής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχολίασε λίγο μετά τις 20:30 το ξεκάθαρο προβάδισμα που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι, όπως όλα δείχνουν, θα σχηματίσει κυβέρνηση. 

«Διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα, με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, συγχαίρω τον κ. Τσίπρα και τον καλώ να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει», δήλωσε και αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι του έκαναν ερωτήσεις ως προς το αν θα παραιτηθεί και ως προς τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την προεδρία της ΝΔ.

«Τον Γενάρη κάποιοι νομίζανε ότι θα διαλυθούμε, και κάποιοι νόμιζαν ότι θα μας τελείωναν. Ούτε διαλύεται ούτε τελειώνει η ΝΔ. Ειμαστε το κόμμα που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία και τη σταθερότητα της Ελλάδας. Έχουμε διαδικασίες δημοκρατικές για όλα τα υπόλοιπα», είπε ο κ. Μεϊμαράκης. 

Ακολούθως, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξή τους: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανώνυμους νεοδημοκράτες που ανέβασαν με την ψήφο τους τα ποσοστά του κόμματος», ανέφερε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Kύριε Βαγγέλη πρόσεξε,το τελευταίο σφηνάκι.!!!!! Τώρα που θα τα πίνεις για να το ξεπεράσεις.Bal/takos

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.