Μεϊμαράκης από Τρίπολη: Πρέπει να συνεννοηθούμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την Ελλάδα (vid)

Μεϊμαράκης από Τρίπολη: Πρέπει να συνεννοηθούμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την Ελλάδα (vid)

Μάρτιος 02, 2019 - 10:00
0 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολη.

O κ. Μεϊμαράκης, όπως δήλωσε, βρέθηκε στην Τρίπολη στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ύστερα από την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης στις ευρωεκλογές με σταυρό προτίμησης.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, το διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε ως τις πλέον κρίσιμες για την Ευρώπη, δεν θα είναι το Αριστερά, Δεξιά ή το φιλοευρωπαίοι εναντίον ευρωσκεπτικιστών, ούτε το δίλημμα των εκλογών του 2014, μνημόνιο-αντιμνημόνιο, αλλά το αν οι πολίτες πιστεύουν σε μια μεγαλύτερη, πιο δυνατή και κοινωνική Ευρώπη.

Όλοι εμείς, οι ευρωπαϊστές, θα παλέψουμε περισσότερο και σε συνεννόηση και συνεργασία, πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο παρελθόν, για να έχει η χώρα μας όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Μεϊμαράκης δεν θέλησε να σχολιάσει  τις δηλώσεις της κυρίας Μαρίας Σπυράκη Σπυράκη για τον αποκλεισμό της κυρίας Εύης Τατούλη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εθνικές εκλογές.

 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ εδώ είμαι για τις Ευρωεκλογές. Το κόμμα στις Ευρωεκλογές απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες και ζητεί να το ψηφίσουν, ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν στις Εθνικές Εκλογές ή στις Περιφερειακές Εκλογές. Βεβαίως, η ΝΔ έχει βγάλει τις ανακοινώσεις της για το ποιους στηρίζει αλλά όλοι απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Όποιες κι αν είναι οι ιδεολογικές τους καταβολές και ό,τι κι αν ψηφίσουν στις Εθνικές Εκλογές, εγώ τους καλώ να με ψηφίσουν».

Video: 

ArcadiaPortal.gr O επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.