Μηνύματα ενότητας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (pics,vid)

Μηνύματα ενότητας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (pics,vid)

Μάρτιος 02, 2019 - 00:04
29 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολη.

Η αίθουσα του εξοχικού κέντρου Country Inn είχε κατακλυστεί από κόσμο και γαλάζια στελέχη και φυσικά από τους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την δυναμική παρουσία τους στην εκδήλωση, μίλησε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και για τον Κυριακό Μητσοτάκη.

Πρέπει να υπάρξει ενότητα ενόψει εκλογών, είναι αδιανόητο να απέχουν στελέχη της Νέα Δημοκρατίας από το κόμμα αυτή την κρίσιμη στιγμή είπε, προσθέτοντας ότι όλοι οφείλουν να να εργαστούν σκληρά για να νικήσει το κόμμα παντού σε κάθε κάλπη.»

Εδω στην Αρκαδία νίκες χωρίς αγώνες δεν γίνονται. Ας ενώσουμε της δυνάμεις μας να υπερβούμε τις αντιρρήσεις  μας και αναδείξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό με αυτοδυναμία στις εκλογές.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικάς ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τα μέλη σε ενότητα η οποία θα φέρει και την νίκη στις εκλογές τόνισε.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κ. Βλάση και τον κ. Λυκουρέντζο αλλά και τον κ. Σμυρνιώτη.

Με την στήριξη και την αγάπη σας έχω αναλάβει να  ανατρέψω τη νοσηρή πολιτική κατάσταση στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ζητώντας του Αρκάδες να τον στηρίξουν στις εκλογές.

Η ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου τόνισε ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος καλώντας τους παρευρισκομένους  να στηρίξουν το κόμμα για να μην κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την δύναμη του.

Αν με τιμήστε στις ευρωεκλογές θα μπορέσουμε να βάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4%
 

Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέφερε ότι η μαζική συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσθέτοντας ότι η συγκέντρωση αυτή δείχνει ότι η νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη και θα φέρει το αποτέλεσμα που της πρέπει.

Στην συνέχεια ο κ. Βλάσης μίλησε για τον κ. Μεϊμαράκη τον κ. Σμυρνιώτη και τον κ. Νίκα οι οποίο τον Μάιο θα συμμετέχουν στις εκλογές.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί στο βήμα βρέθηκε ο κεντρικός ομιλητής ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρχίζοντας με τα λάθη που έγιναν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την τωρινή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βαδίζουμε όλοι μαζί προς τις εκλογές με αυτοπεποίθηση γιατί η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τον Μάιο του 2019» είπε σημειώνοντας ότι  ενδεχόμενος να γίνουν τετραπλές εκλογές.
 

Στις 26 Μαΐου πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή, πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Νίκα και τον κ. Σμυρνιώτη

Τέλος κάλεσε τα μέλη της παράταξης να αφήσουν πίσω   τις πικρίες και τις απογοητεύσεις και να δουν το αύριο της χώρας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες  φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη


29 Σχόλια

Τοσα χρονια που ηταν ολοι οι νεοδημοκρατες "αρχηγοι"?????? Τωρα τι έγινε?????? Τατουλης ρε μ@@νια.....

ΒΛΑΣΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΤΗΤΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΩΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλοι μιλάγανε για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχουμε στην παράταξη μας από τον δήμο βόρειας Κυνουρίας φυντανια ..Όπου ο Κ Βλάσης βουλευτής του κόμματος στηρίζει ανοιχτά τον Κ Μαντά ταγμένο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και τον Κ Λυτριβη να κατεβαίνει μαζί με τον Κ Μαντά στις επερχόμενες εκλογές!! Ωραία πράγματα...αλαμπουρτζικαιλουλας

Διαγραφή του Κ Βλάση από την παράταξη διαγραφή του Κ Λυτριβη από την προεδρία γκορτσος στον Μαντά ..... Τατουλη Εύη μόνο

Τι εγινε Παρά σας άδειασε δημόσια ο Μειμαράκης, Βλάσης και Νίκας στηρίζουν όλοι τους τον Σμυρνιώτη. Τζάμπα πήγατε στην εκδήλωση.

ακουσαμε οτι πρεπει να στηρίξουμε Νικα και Σμυρνιωτη με τους δεξιους υποψηφιους απο τις αλλες παραταξεις πχ Τατουλη Τζιουμη Βσσνου Παυλη Τσαμουλου τι γινετε αυτοι δεν ειναι ΝΔ!ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Αν γίνονται όλα αυτά στη Βόρεια Κυνουρία , όπως προανέφεραν , πρέπει ο κόσμος να καταψηφίσει αυτούς που φαίνονται ηθικοί αυτουργοί σε όλες τις εκλογές περιφερειακές και βουλευτικές . Ας το κάνουμε σύνθημα λοιπόν . Όλοι καπετανάτο . Μην ψηφίζετε αυτούς .

Βλέπω στις φωτο "φυντάνια" με τον Μήτσιο και τον Τζιούμη και το παίζουν δεξιά πτέρυγα. Αυτοί θα φάνε πολύ γιούχα στο τέλος.Ο κόσμος δεν ξεχνά ας κάτσουν κάτω από τις ομπρέλες του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ.

Θίχθηκαν Φάνης Παπάς και Χατζοπουλος οταν Μειμαράκης, Νίκας και Βλάσης κάλεσαν τους Νεοδημοκράτης να ψηφίσουν Σμυρνιωτη.

οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να καταψηφίσουν αυτούς που πατανε σε δυο βάρκες , για να μάθουν να σέβονται την ψήφο του κάθε πολίτη . Κάνανε τις δουλειές με το κόμμα , και τώρα το παίζουν υπερκομματικοί . Πρέπει να τους τιμωρήσουν για να συνετίζονται κι άλλοι .

την απαντηση για την ενοτητα θα την παρουν τον μαη που μονο ο σμυρνιωτης ειναι δεξιος!ποιος δεξιος ο ανταρτης της παραταξης,αυτος που διέλυσε την νδ στο τοπικο επιπεδο,θα τα πουμε τον μαη

Για να καταλάβω !! Ο Βλάσης στηρίζει Μαντά που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαντάς που έχει και τους τρεις αντιδήμαρχους του Γκαυρο Σαβουρδο Χονδρικό και τον υποψήφιο Λυτριβη δεξιούς θα πρέπει λογικα να στηρίζει Ν.Δ.??? Θα μας τρελάνεις ρε άνθρωπε!!! Ρε μην κοματικοποιητε τις Δημοτικές εκλογές!!

Αυτά τα λέει ο Παράς και ο Θεοδωρακόπουλος , ο καθένας για να ταίσει σανό τους δεξιούς του Παυλή και του Τζιουμη, προκειμένου να κάνουν την προσωπική δουλίτσα τους. Σας γλεντάνε και εσείς χορεύετε!

Ίδιο επίπεδο Παράς και Θεοδωρακόπουλος και οι δύο σε δύο βάρκες.

Ποια ενότητα και τρίχες , ο καθένας την κλίκα του . Τώρα που τα γκάλοπ δείχνουν πρωτιά , σμίξαμε , αλλιώς ο καθένας ότι θέλει κάνει . Βολευόμαστε από το κόμμα κι ότι τσιμπολογήσουμε . Αν υπήρχαν αρχές και καταστατικά έπρεπε να εφαρμόζονται , αλλά ........@@@@@@@@@.........................

Βλέποντας τις σταλινοφατσες που κυβερνούν σήμερα και τις πονηρό φάτσες που ετοιμάζονται να μας κυβερνήσουν, καταλαβαίνεις ότι αυτή η χώρα δεν έχει ελπίδα..

Για να καταλάβω !! Ο Βλάσης στηρίζει Μαντά που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαντάς που έχει και τους τρεις αντιδήμαρχους του Γκαυρο, Σαβουρδο ,Χονδρολεο και άλλους συμβούλους του καθώς και τον υποψήφιο Λυτριβη δεξιούς θα πρέπει λογικα να στηρίζει Ν.Δ.??? Θα μας τρελάνεις ρε Γκορτσο??? Ρε μην κοματικοποιητε τις Δημοτικές εκλογές!!

Καλά, μια ταμπέλα της προκοπής δεν μπορούσατε να φτιάξετε; Το "επίσημοι" γραμμένο άρπα-κόλα με το χέρι ρε κακομοίρηδες; Ούτε στην Ουγκάντα..

κ. Βλάση η φράση είναι "ξεπερνά κάθε προσδοκία" όχι "περνά". Δεν είναι το ίδιο με το "περνά περνά η μέλισσα". Έχεις και πατέρα φιλόλογο, τρομάρα σου...

Στο τραπεζι του Μειμαρακη δεν χωρουν να κατσουν. Ρε καθιστε και σε κανενα διπλανο τραπεζι θα σας παρει η καμερα μην ανησυχειτε. Ενοτητα και παρατξη =σμυρνιωτης ανταρτης. Γελαει ο κοσμος οπως καταντησατε τη ΝΔ

Ο Σμυρνιώτης εάν θυμαστε στο δευτερο γύρο είχε συνταχθεί με τον Κωνσταντόπουλο και την παραταξή του, Ο Παράς απεναντίας στις προηγούμενες εκλογές αντί να στηρίξει Σμυρνιώτη έστω και στο δεύτερο γυρο στήριξε Παυλή. Ουδέποτε γύρισε στην παραταξή του και τώρα θίχτηκε που ο Μειμαράκης έδωσε γραμμή για Σμυρνιώτη?

Παράς και Θεοδωρακόπουλος πρέπει να διαγραφούν από τη ΝΔ. Δεν είναι δυνατόν να το παίζουν δεξιοί κατά το δοκούν. Μία είναι ΝΔ και από την άλλη κατεβαίνουν σε παρατάξεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Κύριε Κατσίπο πρέπει να ζητήσετε τη διαγραφή τους, τι κάνετε τόσο καιρό?

Ξυπνατε ο ενας θελει να ξαναλλαξει τα windows και ο αλλος να συνεχισει να παιρνει τα 4500 ευρω τον μηνα. Αυτο ειναι το μεγαλο deal που εχει κανει ο Σμυρνιωτης με Βλαση και Τζιουμη.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΣΑΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.

Συγχαρητήρια στους Χατζόπουλο, Κουφαργυρη, Παπαθεοφανη για την αντρικια στάση τους στην ΝΟΔΕ Αρκαδίας στην συγκέντρωση της ΝΔ

Και τους τρεις Παπαθεωφάνη, Κουφαργύρη και Χατζοπουλο ξερεις που τους έχουν γραμμένους στην Νέα Δημπκρατια

Κλαίμε εδω στην ΝΟΔΕ απο τα γέλια με αυτά που γράφετε για τους τρεις σωματοφύλακες του Τζιούμη για την ανδρίκια στάσης τους. Ρε ουστ απο εκεί κουνάβια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ: ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗ - ΚΟΥΦΑΡΓΥΡΗ - ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.