Μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με Καδά η Δημητσάνα

Μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με Καδά η Δημητσάνα

Σεπτέμβριος 27, 2019 - 15:18
14 σχόλια

Η Δημητσάνα πυροδοτεί μία από τις πιο ηχηρές και δυνατές μεταγραφικές βόμβες της εφετινής περιόδου καθώς ήρθε σε συμφωνία κάνοντας δικό της για την νέα αγωνιστική χρονιά τον Γιώργο Καδά.

Ο Γιώργος Καδάς με την πολυετή παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες και δη στα πρωταθλήματα της Δ' και τα τελευταία χρόνια της Γ' Εθνικής με την φανέλα του Παναρκαδικού, του Παναργειακού και της ΑΕΚ Τρίπολης (στο σύντομο όπως φάνηκε πέρασμα του) επιστρέφει και πάλι στην Α' Αρκαδίας για λογαριασμό της φιλόδοξης Δημητσάνας.

Η εφετινή χρονιά για τον Γιώργο Καδά ξεκίνησε στην ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία στην μία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής πρόλαβε να σκοράρει κόντρα στον Αχαρναικό στο Μενίδι θα συνεχιστεί στην πρώτη κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος με την Δημητσάνα.

Η Γορτυνιακή ομάδα με επιμονή, συγκροτημένες κινήσεις και το πλάνο που τρέχει και είναι σε εξέλιξη έπεισε τον έμπειρο μέσο να πάρει την μεγάλη απόφαση και να πει το "ναι" πραγματοποιώντας έτσι μια εξαιρετική μεταγραφή για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Η Δημητσάνα των πολλών μεταγραφών βάζει το κερασάκι στην τούρτα του ρόστερ της με την προσθήκη του Γιώργου Καδά ο οποίος μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το έτσι και αλλιώς υψηλό ποιητικό επίπεδο που διαθέτει η ομάδα για την νέα σεζόν. 

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Καλος παίκτης κ καλό παιδί ανεβαίνουμε επιπεδο θα γίνουν όμορφα πράγματα τς επόμενα χρόνια ο Κωλέττης κ Ο ΣχιΖας έχουν όρεξη Βρήκαν κ τον κατάλληλο άνθρωπο που όλοι γνωρίζουνε τον εμπιστεύονται κ προχωρανε γήπεδο ακαδημίες κτκ κτλ είναι καλό για την Αρκαδία όρεξη χρήματα παιδιά κ άνθρωποι υπάρχουν αυτή είναι η ρπιτυχια

Λέει το άρθρο με (επιμονή, συγκροτημενες κινήσεις και πλάνο). Ποιο πλάνο ρε παλικάρια γορτυνια? Ρουβλια πετάει και έρχονται. Έρε ξεφτιλικια.......

Γεια σου ε ζου αχ ρε Ελλάδα αθάνατη το χρήμα κινεί τα πάντα κ τους άλλους να ζηλεύουν θα μας μαλώνετε τώρα έλεος τς παιδιά τα δικά σας μη τς πάτε στον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ που έχουν χρήματα κ συμβόλαια να τα πάτε στη Σπάρτη τε μας δουλεύεται αφήστε μας ήσυχους δανεικά σας ζητησσνε

Kοιτάτε να φάτε ότι μπορείτε στην Δημητσάνα γιατί όταν ξυπνήσει και την κάνει ο Δικηγόρος θα διαλυθείτε!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖ@@ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΩΡΘΟΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ

λογια, λογια και φιγουγες.Ετσι εγεγαν και περσι οτι η ομαδα θα ανεβενει καθε χρονο ,οτι θα παιξει Α' εθνικη μαζι με τον Αστερα και πολα αλλα.Ποιους δουλευετε ρε παιδια?Θυμαστε περσυ την Κανδιλα?

Του χρόνου που θα παίζετε αντίπαλοι στο Α τοπικό θα δεις τι δουλειές είχε...... μου θέλετε και Γ εθνική

ΚΑΠΟΤΕ 1981-1989 ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΑΦΟΙ ΡΗΓΑ

ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΠΑΝΡΚΑΔΙΚΟ ΑΕΚ ΠΗΓΑΕ ΣΑΜΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Χ ΡΗΓΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.