Το μεγάλο «ευχαριστώ» ασθενή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το μεγάλο «ευχαριστώ» ασθενή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Ιούλιος 14, 2021 - 10:00
1 σχόλια

  Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω  δημόσια την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου για το άριστα καταρτισμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ''Η Ευαγγελίστρια,'' για τις φροντίδες και τις υπηρεσίες που μου παρείχε  ,κατά την διάρκεια της μακράς  και σοβαρής νοσηλείας μου,λόγω covid 19.

Σε όλες τις βαθμίδες, απέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, που το διακρίνει. Από την πρώτη στιγμή, σε κάθε ανάγκη και απορία, που είχα, ήταν παρόν, δίνοντας άμεσα λύση με άψογη συμπεριφορά, απαράμιλλο ζήλο, υψηλό αίσθημα ευθύνης, ταχύτητα και προθυμία, κάνοντας με να νοιώθω ένα αίσθημα ασφάλειας.   

Θέλω ιδιαιτέρως να  ευχαριστήσω : α)  την εξαίρετη πνευμονολόγο κ.  Γαρυφαλιά Βλάχου , ένα  αγγελικό πρόσωπο, σκυμμένο διαρκώς πάνω μου, που μου έδειχνε  συμπαράσταση και μου έδινε κουράγιο με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, αντιμετωπίζοντας  το πρόβλημα της υγείας μου με την άριστη επιστημονική κατάρτισή  της , και β)  το γιατρό και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟ  κ. Παρασκευά Νίκου και την ομάδα  του, για τον υπεράνθρωπο αγώνα, που καθημερινώς δίνουν για να σώσουν  ζωές, μεταξύ των οποίων και τη δική μου, αφού όλη η συμπυκνωμένη γνώση, η ανθρωπιά, η διάθεση να βοηθήσει το συνάνθρωπό του,  η ευγένεια, η ανιδιοτέλεια,  η ευθύτητα, το ήθος, η αξιοπρέπεια,  η ακεραιότητα, η υποδειγματική συνέπεια, η αγάπη για την Επιστήμη, συγκεντρώνονται  στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, που πραγματικά τιμά τον όρκο που έχει δώσει. Το επιστημονικό έργο, ο ανθρώπινος χαρακτήρας και η συμπεριφορά των γιατρών αυτών καταξιώνει το κύρος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στη συνείδηση των πολιτών. 

      Οι  λέξεις δεν είναι ικανές να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, τους εύχομαι  δε ο Κύριος να τους χαρίζει δύναμη και υγεία. 

Μαρία  Στασινοπούλου - Λούτου 

Τρίπολη 14/7/2021

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έχουν αρχίσει τα όργανα και οι ευχαριστίες πάνε ΒΟΥΗ, τόσα χρόνια γιατροί ούτε ένα ευχαριστώ τώρα όλα..... Ερε γεμίσαμε Σωτήρες..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.