Μεγάλη η επισκεψιμότητα από ξένους τουρίστες και μαθητές στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης τον Μάρτιο (pics)

Μεγάλη η επισκεψιμότητα από ξένους τουρίστες και μαθητές στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης τον Μάρτιο (pics)

Απρίλιος 03, 2024 - 10:52
5 σχόλια

Πολύ ικανοποιητική κρίνεται η επισκεψιμότητα του Μουσείου κατά το μήνα Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων και ξένων τουριστών που φιλοξενήσαμε από Γερμανία, Ινδία, Αγγλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισλανδία και Δανία. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των σχολείων (περίπου 900 μαθήτριες-μαθητές), όλων των βαθμίδων, τόσο της Αρκαδίας όσο και γύρω νομών όπως της Λακωνίας, Αργολίδος και της Κορινθίας, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περιήγηση στα τοπόσημα της Τριπολιτσάς του 19ου αιώνα», που επιμελείται η φιλόλογος κα Κατερίνα Κόκλα Μυλωνά, καθώς και στις θεματικές ξεναγήσεις στα κειμήλια της περιόδου της Ελληνικής Επανάστασης.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε και σε λύκειο της Στοκχόλμης που βρέθηκε στην περιοχή μας και συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα κινήσεών του το Πολεμικό Μουσείο, ενώ αρκετά νηπιαγωγεία της Τρίπολης προγραμμάτισαν τη γιορτή τους για την 25η Μαρτίου με ποιήματα, τραγούδια και χορούς στο Μουσείο, όπου η κάθε γιορτή ολοκληρωνόταν με την απόδοση του Εθνικού Ύμνου από τα παιδιά.


5 Σχόλια

Μπράβο στην διοίκηση του Πολεμικού μουσείου!! Το ξέρουμε και φαίνεται ότι κάνετε σοβαρή δουλειά!! Από όλα αυτά τα άτομα που ήρθαν σε εσάς, πόσοι επισκέφθηκαν και το ΨΗΦΙΑΚΟ μουσείο;;; 3 λεπτά μακριά είναι με τα πόδια!! Ενδιαφέρον θα ήταν να ξέρουμε.... για να συγκρίνουμε...!!!

... από ξένους τουρίστες !!! Είχαμαε κοσμοσυρροή προορισμός αφού !! γελάνε πάντως τα μουσεία όλης της χώρας, πολιτικά και στρατιωτικά... αλλά δεν φταις εσύ, αυτοί που σε αφήνουν να ευτελίζεις τα πάντα ανεξέλεγκτος φταίνε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.