Με το βανάκι του στο κέντρο της Τρίπολης ο Σταύρος Θεοδωράκης (pics,vid)

Με το βανάκι του στο κέντρο της Τρίπολης ο Σταύρος Θεοδωράκης (pics,vid)

Απρίλιος 04, 2019 - 12:07
9 σχόλια

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να επικοινωνήσει την προσπάθεια του κόμματός του στις Ευρωεκλογές.

Το βανάκι του Ποταμιού, το όχημα που χρησιμοποιεί για τις επισκέψεις του στη χώρα, κατέφθασε στον πεζόδρομο πλησίον του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, με όλους τους συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη.

Πριν από τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη αμέσως μετά, έκανε σύντομες δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι διαβάτες τον χαιρετούσαν και του απευθύνονταν με το μικρό του όνομα.

Όπως είπε, το σχέδιο του Ποταμιού είναι να πάει σε όλες τις πρωτεύουσες Νομών και σε όλες της πόλεις, να συζητήσει τα προβλήματα των πολιτών, να συγκεντρώσει τις εκτιμήσεις τους και να πείσουν τον κόσμο ότι οι υποψήφιοι του Ποταμιού για την Ευρωβουλή είναι έτοιμοι να θέσουν τα προβλήματα της χώρας μας στην ΕΕ.

Ως προς τα συμπεράσματα για τις εκλογές, είπε ότι είναι ακόμα νωρίς και υπογράμμισε:

Και στην Αργολίδα και στο Ναύπλιο και στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Το Ποτάμι επίτηδες δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς, δεν θέλει να καταδυναστεύει. Αλλά έχει πολλούς φίλους.

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με το βανάκι του ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κέντρο


9 Σχόλια

Συγχαρητήρια σε όλους σας που παρκάρατε τα οχήματα σας επάνω στον πεζόδρομο.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Εκείνο σε πείραξε που έγινε κατ εξαίρεση! Οχι οτι παρκάρει ο καθένας όπου του έρθει πάνω στα πεζοδρόμια και δεν μπορούμε να περάσουμε

Φυσικά και δεν μετακινείται με το βανακι. Το τεράστιο jeep δεν το είδατε;;; Αυτό που του πληρώνουμε εμείς ντε!

Το σχέδιο σας κύριε Θεοδωράκη είναι πολύ απλό : Όπως ξεπουλήσατε την Μακεδονία έτσι να ξεπουλήσετε και τη Θράκη, το Αιγαίο και γενικότερα ότι προλάβετε ! Βέβαια, όπως λένε και στο χωριό μας «Τα βρίσκεις και τα κάνεις» ! Τα βρίσκεις γιατί ενώ θα έπρεπε οι συμπολίτες μου να σε πλακώσουν με μια βρεγμένη τριχιά, κάθονται και ασχολούνται με το που πάρκαρες το αυτοκίνητο σου. Νομίζω, ότι σε κάποιους εδώ μέσα αρέσει το κ@λ@δάχτυλο … ! Όσο για τους φίλους που λες ότι έχει το Ποτάμι, μην βιάζεσαι … μπορεί το Ποτάμι να έχει γίνει σιντριβάνι, όπως αυτό της Πλατείας Πετρινού, στις εκλογές θα κάνεις ταμείο

Ήρθε ο περιφερόμενος θίασος του - πιο ΠΑΣΟΚ πεθαίνεις - Σταύρου Θεοδωράκη για να συναντήσει τον περιφερόμενο θίασο του - έχω τη λύση στο τσεπάκι - Παυλή...

19.46 τι κατ εξαίρεση ρε φίλε;;;; Πας καλά;;; Γιατί να γίνει εξαίρεση;;; Ποιος ο λόγος;;; Να παρκάρει 50 μέτρα παρακάτω. Θα κουραστεί να περπατήσει;;; Μόνο αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο να περνάει από πεζόδρομο και μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.