Με τις «ευλογίες» της Πειραιώς η υποψηφιότητα Σμυρνιώτη στον Δήμο Τρίπολης

Με τις «ευλογίες» της Πειραιώς η υποψηφιότητα Σμυρνιώτη στον Δήμο Τρίπολης

Απρίλιος 03, 2018 - 09:06
46 σχόλια

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, ο Γιάννης Σμυρνιώτης θα έχει το γαλάζιο χρίσμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρίπολης  δίνοντας παράλληλα ένα τέλος στις «διαδόσεις» για άλλη υποψηφιότητα από την Πειραιώς. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, κάνει αναφορά για όλους τους κεντρικούς Δήμους στην Ελλάδα.

Το απόσπασμα του ρεπορτάζ του parapolitika.gr:

Στον Δήμο Τρίπολης, μετά την ήττα του 2014, ο Γιάννης Σμυρνιώτης εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου την αρκαδική πρωτεύουσα με τις «ευλογίες» της Πειραιώς.

Στην Πελοπόννησο, σοβαρό προβληματισμό στην κεντροδεξιά παράταξη έχει προκαλέσει από το 2014 η ήττα στον Δήμο Σπάρτης. Εκεί ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος ενδιαφέρεται και πάλι να κατέλθει υποψήφιος, αλλά δύο πρόσωπα φαίνεται ότι θα παίξουν κεντρικό ρόλο στις «γαλάζιες» διεργασίες: ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Κανελλάκης και ο πρώην δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης. 

 

Διαβάστε όλη τη δημοσίευση ΕΔΏ

 

 

 

 


46 Σχόλια

Το νου σας θα έχει γλάρο… κάντε υπομονή και θα μάθετε και το όνομα αυτού!!! {ΧΡΗΣΤΟΣ}

ΦΑΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ. ΤΑ ΔΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Στην Πειραιώς για να ξέρουν κάποιοι που γράφουν Παραπολιτικα, κάποιος που χάνει τελειώνει. Στην Τρίπολη το χρίσμα θα πάει σε νέο ονομα!!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ? Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ο Γιαννάκης έκανε τις επιλογές του και τώρα ήρθε η ώρα του ταμείου!!

αλλωστε ειναι ο μονος που ξεκινησε ετσι το 2010 και συνεχισε το 2014 χωρις κανεναν διπλα του βουλευτη-κομμα-παλια παραταξη-η οτιδηποτε αλλο??!! τετοιουσ θελουμε ανεξαρτητουσ και να μη τουσ κρατα κανεισ??!!

γιαννακη αν εβαλες και εγραψαν οτι εχεις τη στηριξη και τελικα ΔΕΝ την εχεις αυτο ειναι μεγαλη ξεφτυλα ,ο καιρος θα δειξει βεβαια ,εχει να πεσει γελιο αν ειναι ετσι οπως γραφουν οι πιο πανω

Ολοι εσεις που μαλλον ξερετε γραφεται μακακιες και κακιες με γνωμονα ο καθενας το προσωπικο σας συμφερον. Μεχρι τωρα ο μονος που εκανε κατι σε αυτη την πολη ειναι ο Σμυρνιωτης.

Αυτο που εχω εγω να σας πω ειναι οτι εκει στην Πειραιως που γραφουν κατι λεβεντες και που το πιθανοτερο ειναι να μην εχουν περασει ουτε απ εξω ασχολουνται με την αυτοδιοικηση εδω και ενα χρονο και εχουν κανει μετρησεις σε ολους τους μεγαλους δημους.Στον δημο Τριπολης οι μετρησεις δειχνουν με μεγαλη διαφορα Σμυρνιωτη.Οσο αφορα για τα ονοματα που ακουγονται οπως καθε φορα που πλησιαζουν εκλογες δεν μενει παρα να το δουμε εαν θα ειναι αληθεια η ψεματα.

Ο Σμυρνιωτης φιλε δεν εχει αναγκη απο κανεναν Τατουλη να του δωσει το χρισμα,εαν θυμασαι και το 2010 το χρισμα του το εδωσε ο Σαμαρας και οχι ο Τατουλης.Το θεμα ειναι οτι το χρισμα ασχετα απο την Ν Δ ο Γιαννης το εχει παρει απο τον λαο.

Βρε ανοητε εσυ που γραφεις για την πειραιως δεν ειναι παραπολιτικη στυλη η εφημεριδα τα παραπολιτικα ειναι.

Ο Σμυρνιωτης δεν θα παρει στηριξει και απο αλλα κοματα,και καποιοι θα τριβετε τα ματια σας.

Με τον Τζιουμη φιλε δεν ασχολειται κανενας γιατι δεν τον υπολογιζει και κανενας

Το χρίσμα που έδωσε ο λαός στον Σμυρνιώτη είναι να πάει στην ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ αν το ξέχασες. Στην Πειραιώς ο χαμένος είναι χαμένος

Φιλε και τη Ν Δ ο λαος την εστειλε στην αντιπολιτευση και σε λιγο θα ειναι και παλι κυβερνηση.Οταν βλεπεις το χειροτερο τοτε εκτιμας το καλυτερο .

Καποιοι εχουν παθει εγκεφαλικα βλεπω,προσεκτικα γιατι εχουμε και Πασχα σε λιγες μερες και δεν ειμαστε για νοσοκομεια

Εαν ο λαος εδωσε εντολη για την αντιπολιτευση στον Σμυρνιωτη τοτε την εντολη που εδωσε στον Τζιουμη και στον Τσιαμουλο για την τριτη και τεταρτη θεση ειναι να πανε στο σπιτι και νωρις νωρις για υπνο φιλε .

Γιαννη εχεις μοιρασει πονο στα παιδακια που θελουν να κανουν πολιτικη και να το παιζουν μανατζερ

Συγκρίνετε τον Τζιουμη με τον Γιαννάκη; Πόσο χαζά εισαστε τα πληρωμένα του Γιαννάκη; χαχαχαχα

Όσο υποψήφιος στις βουλευτικές θα είναι ο Νικολάκης του Πέτρου που είχαν γράψει τα παραπολιτικά... άλλο τόσο θα πάρει χρίσμα ο Γιαννάκης του Πέτρου

Φυσικα και δεν συγκρινουμε τον Σμυρνιωτη με τον Τζιουμη αφου ο Σμυρνιωτης εκανε εργο και αλλαξε την μορφη της πολης ενω ο Τζιουμης ηταν ενας αποτυχημενος προεδρος ΔΣ στην διοικηση Κοτσιανη και ο Κοτσιανης τον εκανε αρχηγο στην παραταξη γιατι ειναι γιατρος και φιλος του.Αρα δεν υπαρχει σημειο συγκρισης

Ο Σμυρνιωτης ειναι του Αναστασιου και οχι του Πετρου του Κωστα του Αντωνη Η ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙς ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.Οταν ο Σμυρνιωτης εβαζε απεναντι τον Πετρο και τον χτυπαγε σαν το χταποδι καποιοι τον εγλειφαν για γινουν βουλευτες,και τωρα δεν τους αρεσει γιατι φοβουνται μην χασουν την εδρα φιλε.Για αυτο ψαξε να βρεις σε αλλους πατεραδες και πατρωνους και οχι στον Σμυρνιωτη.

Ο Κωστας ρε παιδια δεν μιλαει σε ανθρωπο και θελει να γινει και δημαρχος? Πρωτος Σμυρνιωτης και δευτερος Τσιαμουλος.Παυλης Τζιουμης ειναι τελειωμενοι.

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΠΑΛΙ.

αυτοι που γραφουν οτι ο γιαννακης εχει παρει το χρισμα απο το λαο εχουν δικιο,ο κοσμος τον εστειλε στην εξεδρα,ο κοσμος θα τον ξαναστειλει παλι εξεδρα για διακοπες και μαλιστα ΜΟΝΙΜΕΣ

Γιαννάκης ο χταποδοφονέας. Για γέλια είσαστε όσοι κράζετε Τζιούμη. Ο Σμυρνιώτης και ο Τσαμούλος όντως μαζι θα είναι αλλά πρώτοι από το τέλος.

Ο τζιουμης φιλε δεν μπορεσε να περασει ουτε στην δευτερη Κυριακη γιατι ολαος τον ξερει για αυτο μην γραφεις βλακιες την τριτη θεση την εχει οριακα αυτη την φορα.

Ο Τζιούμης Κούρος και Σια θα πάνε στα σπίτια τους σύντομα. Ανίκανοι να διοικήσουν τον Δήμο Τρίπολης.

Με ποιους θα διοικήσει ο Τζιούμης με Φάνη Παπά, με Κούρο, με Τσιαμα, με Δήμο Σωτηρόπουλο, με Λαγό η με Ασβό; Τελειωμένη κατάσταση και οι ίδιοι το ξέρουν. Ούτε δέκα (10) τις εκατό δεν θα παρουν. Κούρο σε βλέπω να κάθεσαι δυο θέσεις πιο πίσω στην θέση του Τσιαμούλου μαζί με τον Κώστα οι δυο σας μετά τις εκλογές.

Ο Σμυρνιωτης δεν εχει καταλάβει ακομα οτι στα μάτια των δημοτών ειναι ένας πρώην και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!!

Το δημοσίευμα "δόθηκε" μέσα από την Πειραιώς διότι έχουν αρχίσει και ετοιμάζονται για τις δημοτικές εκλογές. Τώρα αν κάποιος έχει αντίρρηση τα παράπονά του στον Κυριάκο.

Τσούζει και πονάει μερικούς μερικούς η επίσημη πλέον στήριξη της Πειραιώς στον Σμυρνιώτη. Ας κοιτάξουν να καλύψουν τα οπίσθιά τους τώρα αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν συμμαχίες ανίερες για να εκλέξουν τον κουμπάρο του γαμπρού τους. Ουδέν κρυπτόν υπό το ήλιο κουνιάδε του νερουλά μας.

Αυτοί που προσπάθησαν και προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο της Ν.Δ. και σκάβουν μόνοι τους τον λάκκο τους τελικά φαίνεται οτι δεν τους βγαίνει και και τους τσούζει η επίσημη υποψηφιότητα Σμυρνιώτη.

Το σίγουρο είναι οτι ο Κυριάκος ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ για τελειωμένο τον Σμυρνιώτη.

@18:21 Το γνωστό γελαδερό, ο καραγκιοζο-χάχας που γράφει εναντίον του Αστέρα, χτύπησε κι εδώ. Πάλι με τα μούτρα σου γελάς ρε τροκάνιιιιιι; Ουστ ρε γίδι! Κράξιμο μέχρι το Πεκίνο ρόμπα ξεκούμπωτη!

21.26 δεν ειμαι ο 18.21 απλα γελαω με αυτα που γραφεις ,εσενα πρεπει να εχει αστραψει ο σβερκος σου ,δεν εξηγητε αλλιως με αυτα που γραφεις συχνα ,περι τροκανιων κλπ ,ελα πες την αληθεια ,σε εχουν γλεντησει απο μικρο εεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.