Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Οκτώβριος 26, 2021 - 19:05
0 σχόλια

φωτογραφία arcadiaportal.gr

Βροχερό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού ανήμερα 28 Οκτωβρίου. Στην Αρκαδία, πάντως, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, αναμένεται συννεφιά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 14 βαθμών Κελσίου.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Οι τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημεριανές ώρες της 28ης Οκτωβρίου στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες καθώς και τα δυτικά και υπόλοιπα νότια τμήματα, με τις παρελάσεις το πρωί να αναμένεται να γίνουν με γενικά καλές καιρικές συνθήκες.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα και οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Το Σάββατο θα επηρεαστεί το ανατολικό και νότιο κομμάτι της χώρας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.