Με συννεφιές και βροχές μπαίνει ο Μάιος στην Αρκαδία

Με συννεφιές και βροχές μπαίνει ο Μάιος στην Αρκαδία

Απρίλιος 30, 2018 - 13:05
0 σχόλια

Ήρθε Πρωτομαγιά, η άνοιξη μπαίνει επισήμως στη ζωή μας και οι περισσότεροι ετοιμάζονται να εκδράμουν και να πιάσουν τον Μάη! Στην Αρκαδία ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ για ακόμα μία φορά μας επισκέφθηκε η αφρικανική σκόνη, μόνιμη θαμώνας στα μέρη μας.

Έτσι, λοιπόν, στην Τρίπολη η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος από το πρωί. Υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής το βραδάκι.

Στη Μεγαλόπολη η θερμοκρασία θα φθάσει στους 26 βαθμούς και το πρωί ο καιρός θα είναι καθαρός. Στις 15:00 αναμένεται βροχή, η οποία θα δυναμώσει μετά τις 21:00.

Στα Λαγκάδια η αραιή συννεφιά θα κάνει την εμφάνισή της από νωρίς το πρωί, ενώ μετά τις 15:00 αναμένεται βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς.

Στο Λεωνίδιο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, αλλά η θερμοκρασία θα είναι υψηλή, καθώς θα φθάσει στους 24 βαθμούς Κελίου.

Καλές βόλτες, και να θυμάστε πάντα τη ζώνη και το κράνος σας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.