Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Αύγουστος 20, 2018 - 12:18
1 σχόλια

Φιλικά τέλος και ώρα για δράση. Ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος ξεκινώντας την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το Σάββατο (25/8, 19:15).

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά από την Θεσσαλονίκη για την αρκαδική ομάδα σε ένα παιχνίδι με τις δικές του δυσκολίες και παραμέτρους κόντρα σε έναν ισχυρό ΠΑΟΚ που αποτελεί έναν από τους μεγάλους διεκδικητές του εφετινού τίτλου.

Έτσι λοιπόν η εβδομάδα αυτή που μόλις άρχισε βρίσκει τους κιτρινομπλέ να μπαίνουν πια σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και να προετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα της εφετινής σεζόν στον "μαραθώνιο" που λέγεται Super League.

Ο Σάββας Παντελίδης είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει τα φιλικά του Αυγούστου χωρίς απώλειες και τραυματισμούς παιχτών ενώ παράλληλα είδε πράγματα που χρίζουν βελτίωσης για την συνέχεια και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το αγωνιστικό "βουνό" των πρώτων αγωνιστικών με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινάει από την Τούμπα και όλοι στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο κινούνται γύρω από την αναμέτρηση που έρχεται με τον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.