Με το μυαλό στον Ατρόμητο ο Αστέρας

Με το μυαλό στον Ατρόμητο ο Αστέρας

Φεβρουάριος 20, 2019 - 09:24
0 σχόλια

Σε ρυθμούς Ατρόμητου βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (23/2, 17;15) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η αρκαδική ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες με στόχο την νίκη και μόνο μιας και τα βαθμολογικά περιθώρια δεν επιτρέπουν απώλειες στην συγκεκριμένη φάση της σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου αφήνουν πίσω τους την ήττα στο ΟΑΚΑ με την πικρή γεύση με την οποία ήρθε ρίχνοντας την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο έχουν παραδοσιακά την χροιά του ντέρμπι και κάτι ανάλογο αναμένεται και αυτή την φορά με τους κιτρινομπλέ να προετοιμάζονται και να καταστρώνουν τα πλάνα τους για ένα πολύ δυνατό αγώνα κόντρα σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.