Με μία ανάσα το ΔΑΚ Tρίπολης στήριξε τον Γαλλικό λαό (vid)

Με μία ανάσα το ΔΑΚ Tρίπολης στήριξε τον Γαλλικό λαό (vid)

Νοέμβριος 17, 2015 - 19:31
2 σχόλια

To ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα της 14ης Νοεμβρίου στο Παρίσι έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Αρκετοί είναι αυτοί του το χαρακτήρισαν ως την 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης, καθώς η τραγωδία της επίθεσης στον άμαχο πληθυσμό έχει συγκλονίσει τη διεθνή κοινή γνώμη.

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης έχουν ξεκινήσει διάφορες καμπάνιες στήριξης στον Γαλλικό λαό ο οποίος δοκιμάστηκε, με τα χρώματα της Γαλλίας και της σημαίας της να πρωταγωνιστούν σε πολλά μνημεία και δημόσια κτίρια πόλεων, χρώματα που πολλοί επέλεξαν να τα «φορέσουν» στη διαδικτυακή τους παρουσία.

Ο Ελληνικός λαός, πάντα αλληλέγγυος, στηρίζει, συναισθάνεται και συμπάσχει κάθε τρόπο. Κάπως έτσι έγινε και στο μεγάλο παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τη Δεύτερα 16 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Λίγο προτού ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι, ο εκφωνητής του γηπέδου κάλεσε τις ομάδες και του εκατοντάδες θεατές που είχαν κατακλείσει το γήπεδο να σηκωθούν όρθιοι και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή. Το μόνο που ακουγόταν, ήταν η ανάσα του γηπέδου και τα φλας τον φωτογράφων.

Με τη λήξη, ο κόσμος χειροκρότησε και έτσι ξεκίνησε ο αγώνας.

Δυστυχώς τα φαινόμενα της τρομοκρατίας ως απώτερο στόχο έχουν να προκαλέσουν τρόμο, φρίκη, αποτροπιασμό, αλλά και ανησυχία και φόβο για το μέλλον. Όπως όμως αποδεικνύει η διεθνής κοινότητα, τα φαινόμενα αυτά απομονώνονται και δεν έχουν την ισχύ που οι τρομοκράτες επιδιώκουν να τους αποδώσουν. Η αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς έχει μεγαλύτερη δύναμη και στο τέλος είναι αύτη που θα νικήσει.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Με μία ανάσα το ΔΑΚ στήριξε τον Γαλλικό λαό


2 Σχόλια

DEFEND EUROPE!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.