Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Τρίπολη (pics,vid)

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2018 - 11:34
4 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Τρίπολη. Από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών είχε συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία για να λάβει την ευλογία της ημέρας.

Ο καλός καιρός και ο λαμπρός ήλιος έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή την ημέρα των Φώτων και έδωσαν την δυνατότητα στους πιστούς να απολαύσουν την Θεία Λειτουργία του Αγιασμού των Υδάτων.

Μετά το πέρας της λειτουργίας, έλαβε χώρα η καθιερωμένη Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στο πάρκο της Πλατείας Άρεως με τον Τίμιο Σταυρό να πέφτει και να Αγιάζει τα νερά και άσπρο Περιστέρι να υψώνεται στον ουρανό της Τρίπολης συμβολίζοντας την ελπίδα και την αγάπη της ημέρας.

Παρόντες στην Θεία Λειτουργία και στον Αγιασμό των Υδάτων ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι επικεφαλής παρατάξεων Γιάννης Σμηρνιώτης, Νικόλας Τσιαμούλος , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής αλλά και της Περιφερειακής αρχής.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Θεοφάνεια στην Τρίπολη


4 Σχόλια

@Δημήτριος 13.58 Πραγματικό θέατρο σκιών, για να μην τους πω όπως λέγεται ο βασικός πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών, χρονιάρα μέρα...Να δω από ποια πόρτα θα λακάνε στις εκλογές...Έχει να πέσει πολύ φούμο

Λες και αυτοι που βρισκονται μπροστα από τον θιασο που λετε....δεν ειναι και αυτοι ηθοποιοι.... Ο θεος να φιλαει αδερφια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.