Με κόσμο στην Τρίπολη η Καλαμάτα B.C.

Με κόσμο στην Τρίπολη η Καλαμάτα B.C.

Μάιος 13, 2016 - 15:02
0 σχόλια

Η Καλαμάτα B.C την περασμένη Τετάρτη (11/5) στο κλειστό της Τέντας έκανε επικράτησε του Δρομέα κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται στο 2-1 και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια με τους Δρομείς από την άλλη να θέλουν να ισοφαρίσουν την σειρά και να την στείλουν σε τρίτο παιχνίδι στην Καλαμάτα.

Όπως όλα δείχνουν η Καλαμάτα B.C. δεν θα αγωνιστεί μόνη της απέναντι στους Δρομείς το Σάββατο (14/5, 19:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης αφού θα έχει μαζί της τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν από την Μεσσηνία.

Μάλιστα η διοίκηση της Καλαμάτας B.C. με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους της και ενημερώνει για την μεταφορά τους στην Τρίπολη με πούλμαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας B.C.

«Το πρώτο βήμα για την άνοδο της ομάδας στη Γ' εθνική έγινε και ρόλο σε αυτό έπαιξε ο κόσμος, που στάθηκε δυναμικά και μονάχα αθλητικά στο πλευρό της από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική… Τους ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο να έρθει η μεγάλη αυτή νίκη.

Έχει μείνει βεβαίως ένας ακόμη σταθμός για να ολοκληρωθεί το ταξίδι της ανόδου. Το Σάββατο διεξάγεται στη Τρίπολη, στις 7 μμ, ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να μας δώσει τίτλο και άνοδο  και η ομάδα μας έχει ναυλώσει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους που θέλουν να είναι και εκεί ωθώντας την προς μια ιστορική νίκη. 

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932076433 (Μυλωνάς Βασίλης) και 6944691839 (Καββαθέας Σωτήρης). Αναχώρηση το Σαββάτο 14-5-16 και ώρα 5 μ.μ. από τη Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας μπροστά από το καφέ "BLACK FOREST". Πάμε όλοι μαζί για κούπα μέσα στη Τρίπολη»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.