Με επόπτη τον Πετρόπουλο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Με επόπτη τον Πετρόπουλο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Μάρτιος 01, 2016 - 15:06
2 σχόλια

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητικές εξάδες των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (2/3) και την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (3/3).

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας, θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τον Τρύφων Πετρόπουλο από την Αρκαδία και τον Δημήτρη Τάτση από την Ήπειρο, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχαήλ Καλαθενός από τη Δωδεκάνησο.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο από την Αθήνα και τον Κυριάκο Μερκενίδη από την Μακεδονία, τέταρτος διαιτητής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Τάσος Παπαπέτρου από την Αθήνα και ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία. Ακόμα, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Τρύφωνας είναι ο μόνος Αρκάς στο χώρο της διαιτησίας που εκτός απο ικανός έχει και ήθος. Δεν είναι τυχαίο που έχει επιλεγεί να παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.