Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 24, 2018 - 11:10
4 σχόλια

Mε πολύ ενθουσιασμό και με  πάνω 180 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης την Κυριακή 24 Ιουνίου με την Πλατεία Άρεως να πλημμυρίζει από ποδήλατα και χαμόγελα.

Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ο Π.Ο.Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, διοργάνωσαν τον «3ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης – 2018», στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης στις κατηγορίες Μάστερ/Π.Ε.Π.Α: Α’, Β1’, Β2’, Γ1’, Γ2’, Δ', Θ΄ και κατηγορία ΟΠΕΝ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 στην πλατεία Άρεως από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο με τερματισμό μετά από μια ιδιαίτερη διαδρομή μέσα από το Μέναλο τη Σιλίμνα.

Κατεύθυνση Β.Δ. προς Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, 10χλμ στροφή αριστερά προς Πύργος - Αρχ.Ολυμπία, 15ο χλμ. ελεύθερο, 25χλμ Λεβίδι, 32 χλμ Βλαχέρνα, 43χλμ στροφή αριστερά προς Αλωνίσταινα, 52χλμ Αλωνίσταινα, 64χλμ Δαβιά, 71χλμ Τερματισμός (είσοδος Σιλίμνας).

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος και ο Δημήτρης Πιπέρης εκ των διοργανωτών του ποδηλατικού αυτού event εκπροσωπώντας Π.Ο. Τρίπολης τονίζοντας  την ευχαρίστηση τους για τις πολλές συμμετοχές, για το ιδιαίτερο της διαδρομής με τους συμμετέχοντες πέραν του αγωνίσματος να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Τρίπολης και βέβαια για το ποδήλατο που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μέσα στην πόλη στοχεύοντας να γίνει θεσμός και να αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο ο ποδηλατικός γύρος Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την συμμετοχή αθλητών από την Αρκαδία το παρών έδωσαν στο event του 3ου Ποδηλατικού Γύρου Τρίπολης και αρκετοί αθλητές από άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Video: 

Arcadia Portal.gr 3ος Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης


4 Σχόλια

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ.

1.18 ας προσεχαν,νομιζεις οτι και σε αλλη πολη αν γινοταν αγωνας και ειχαν παρκαρει παρανομα ,η τροχαια δεν θα ειχε βεβαιωσει παραβασεις? το οτι συμμετειχαν σε αγωνα τους δινει το δικαιωμα να παρκαρουν οπου αυτοι γουσταρουν?

1.18 αν ηθελε να προστατεψει τους αθλητες απο τετοιο ενδεχομενο ,θα επρεπε η διοργανωση να ειχε ενημερωσει τους αθλητες για το παρκαρισμα γυρω απο τη πλατεια,μηπως δεν ηξερε η διοργανωση το προβλημα? το ηξερε ,αλλα που τους ενοιαξε κατι τετοιο,να προστατευσει δλδ τους αθλητες ,περα βρεχει,οι μονοι υπευθυνοι και δικαιολογημενα να διαμαρτηρηθουν σε αυτους ειναι οι ανθρωποι της διοργανωσης ,δλδ η ποδηλατικη ομαδα που ανελαβε τον αγωνα.

<<Εννοείται>> πως έπρεπε να τους ενημερώσουν γιατί οι πινακίδες ειναι ... διαφορετικές στις αλλες πολεις!! Ότι να 'ναι....... Παρκαραν πάνω στην πλατεία λες και είναι το χωράφι τους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.