Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη (pics,vid)

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη (pics,vid)

Αύγουστος 29, 2023 - 23:07
16 σχόλια

Την Τρίτη 29 Αυγούστου ξεκίνησε με τον πλέον δυναμικό τρόπο και με την παρουσία πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης η πρώτη ημέρα της διήμερης γιορτής του εμπορίου στην Τρίπολη, η γνωστή σε όλους μας «Λευκή νύχτα 

Πλήθος κόσμου όχι μόνο από την Τρίπολη αλλά και από διάφορες άλλες πόλης και περιοχές τόσο εντός Αρκαδίας όσο και ομόρων νομών «πλημμύρισαν» τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης για να απολαύσουν την «Λευκή Νύχτα».

Όλα τα καταστήματα από ένδυσης, κοσμημάτων μέχρι εστίασης και καλλυντικών προσέφεραν μια μεγάλη γκάμα προσφορών για τα πορτοφόλια, όλων των καταναλωτών δίνοντας τους την δυνατότητα για οικονομικά ψώνια σε πολύ καλές τιμές.

Στην πλατεία Πετρινού μετά από συντονισμό των καταστημάτων εστίασης της περιοχής υπήρχε dj στη περιοχή. Με την ανεβαστική μουσική του δημιούργησε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε όλο το εμπορικό κέντρο της Τρίπολης.

Στην κάμερα του arcadiaportal.gr μίλησαν ο κ. Ζούζουλας πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, ο δήμαρχος Τρίπολης Κ.Τζιούμης και ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

Να σημειωθεί ότι η «Λευκή Νύχτα» Τρίπολης θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 30 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί και η συναυλία με την Καίτη Γαρμπή στην πλατεία Πετρινού.

Επίσης στα ΜΜΕ μίλησαν  ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ- Εστιατόρων Αρκαδίας Βασίλης Αθανασιάδης.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε η Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη


16 Σχόλια

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΙΝΕΙ "ΣΤΟ ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ" - ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ- ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ "ΤΣΑΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Κυρίως στην Πετρινού γιατί? Έπρεπε να απλωθεί σε όλη την πόλη που έχει εμπορικά με κάποιο τρόπο

Ακόμα και στη Λευκή νύχτα, ο Παυλής πολύ μπροστά μαζί με τον τότε εμπορικό σύλλογο και το επιμελητήριο.

η λευκη νυχτα ειναι μια εκδηλωση για τα εμπορικα καταστηματα ,αυτο ισχυει ΠΑΝΤΟΥ εκτος απο τη τριπολη,εδω στηνεται προγραμμα ,πιστα κανονικη και το αποτελεσμα ειναι να δουλευουν τα καταστηματα εστιασης ,αν θες να κατσεις μπουκαλι η φαι (για οσους εχουν) και οχι καφε να μας πιασει με καφε το τραπεζι !!!!!!!! αυτη ειναι η αληθεια οσο και αν ποναει , ηθελα να ηξερα τι στο καλο πινουν εκει στον εμπορικο και τα βλεπουν ολα ωραια,δε βλεπουν οτι εχει καταντησει η λευκη νυχτα να ειναι μονο για την εστιαση? τι εξυπνοι που ειναι ,ορθιοι κοιμουντε

πως γινεται ολοι οι πολιτευομενοι να εχουν την ιδια φατσα..

Μεγάλη επιτυχία μόνο ένας στους δέκα κρατούσε τσάντα από εμπορικό κατάστημα ...

12.00 ένας στους 100 κρατούσε τσάντα θες να πεις. Όλοι βόλτες έκαναν και όσοι κατάφεραν έκατσαν για καφέ και φαγητό μόνο...

Πιο δυναμικό τρόπο; Αφού δεν ψώνιζε κανείς. Με τις ίδιες τιμές πριν μια μέρα είχαν τα καταστήματα.

Για να ψωνίσει ο κόσμος πρέπει να μπουν γενναίες εκπτώσεις (50-70%)στα καλοκαιρινά και 30-40%στα φθινοπωρινά ρούχα.Πρεπει να σπρώξουν το εμπόρευμα και όχι ν αυτό κρατήσουν για τις επόμενες μέρες η την επόμενη σεζόν με κανονικές τιμές.Η Αθήνα είναι μια ώρα μακριά ,η Καλαμάτα ,το Ναύπλιο ,αλλά πολύ περισσότερο το ίντερνετ είναι πάντα δίπλα.Μυαλο θέλει για να κρατούν όλοι τσάντες και όχι κουτοπονηρια

Τί λευκές νύχτες και μαύρες μέρες ;;; Είδατε κάποιον να ψωνίζει ;; Ή νομίζετε πως καλά και ντε θα αγοράσει κάποιος επειδή εσείς "μεγαλουργείτε" με τις φαεινές σας ιδέες ;;.... Σαχλαμάρες και πανηγυράκια για όλους τους παρατρεχάμενους ενόψει εκλογών, δυστυχώς...

@00.38 μετα την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ξεχασες να περάσεις την τρεχουσα ημερομηνία! Ξέρεις, ρυθμίσεις- ώρα και ημενομηνία!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.