Μαζική εγκατάλειψη αδέσποτων σκύλων - Νέες αγέλες στην Τρίπολη

Μαζική εγκατάλειψη αδέσποτων σκύλων - Νέες αγέλες στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 03, 2021 - 13:40
6 σχόλια

Τρεις νέες αγέλες αδέσποτων σκύλων έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πόλη της Τρίπολης τις τελευταίες μέρες.

Οι περίπου 30 σκύλοι φαίνεται να είναι καινούργιοι στην πόλη, και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες εγκατέλειψαν τα ζώα αυτά στους δρόμους.

Η μαζική αυτή εγκατάλειψη προβληματίζει τους αρμόδιους, αφού φαίνεται ότι η κίνηση αυτή προήλθε από κάποιον πολίτη που τα είχε συγκεντρώσει.

Για να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την διαχείριση των αδέσποτων κ. Γιώργος Λαγός κάνει έκκληση στους πολίτες του δήμου, που έχουν αντιληφθεί κάποια παράνομη ή ύποπτη δραστηριότητα, να ενημερώσουν το δήμο ή την αστυνομία.

Θέλουμε τη βοήθεια των πολιτών, αν έχουν δει κάποιο όχημα να εγκαταλείπει ζώα στον δρόμο να μας ενημερώσουν

Οι νέες αυτές αγέλες κινούνται στο κέντρο της Τρίπολης, όπως στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στην 28η Οκτωβρίου και κοντά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ο δήμος Τρίπολης και το αρμόδιο τμήμα έχει προβεί σε όλες της νόμιμες ενέργειες, έχει ενημερώσει εγγράφως τη Αστυνομία και η υπόθεση μένει ανοιχτή.

Ο ανάδοχος που συλλέγει τα αδέσποτα έχει ήδη λάβει οδηγίες να περισυλλέξει τα ζώα.

φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

γιατί είχα απορία πως και έχει γεμίσει η πολύ σκυλο@@@@τα δεν προσέχουν τα αδέσποτα και είναι τόσο δυσκοίλια και δεν δουλεύει καλά το εντεράκι τους.

@14:45 έχεις ακούσει τη φράση "γύφτοι περάσανε;" αν όχι πέρνα απ'τα Δικαστήρια όταν μαζεύονται για συμπαράσταση οι συγγενείς όταν προσάγεται κάποιος ευπαθής και θα ξεχάσεις τα πάντα. Και αυτή η κατάρα επιδοτείται!

Τραγική η διαχείριση των αδέσποτων του Δήμου. Τα αδέσποτα αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Έχει γέμιση κουτάβια, και τώρα ξανά ζευγαρώνουν.

Δεν είναι εγκατάλειψη είναι τα αποτελεσματα της κακής διαχείρισης, μάνες παντού με κουτάβια.. Τώρα γίνεται χαμός, και τί θα γίνει όταν αρχίσουν να ξανά γεννάνε? Αναρωτιέμαι ποιος ευθύνεται γιαυτη την κατάσταση

εγκληματική αδιαφορία και ανικανότητα να λάβουμε μέτρα ουσίας, αυτό είναι η αιτία... μόνο έργα βιτρίνας και επιφανειακά πασαλείμματα για τα μάτια, και στα αδέσποτα... θα τα βρούμε όλα μπροστά μας

μπας και τα έφεραν απο ΄Αστρος μεριά τίποτα σωτήρες τους;για βάλτε φωτο μήπως και αναγνωρίσουμε κάποιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.