Μαθητές επισκέφθηκαν το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Τρίπολης (pics)

Μαθητές επισκέφθηκαν το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 04, 2024 - 16:00
34 σχόλια

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο, στις 4 Απριλίου.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, μαθήτριες και μαθητές επισκέφθηκαν, την Πέμπτη (4/4/2024), το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Τρίπολης.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Παπαδάτος και η Κτηνίατρος κα. Αναστασία Θεοδωρακοπούλου.

«Έχουμε ένα από τα καλύτερα Καταφύγια στην Ελλάδα. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, είναι ανοιχτό για τον κόσμο, κατόπιν ραντεβού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος.

Η κυρία Θεοδωρακοπούλου προχώρησε σε μία αναλυτική παρουσίαση προς τις μαθήτριες και τους μαθητές. Αναφέρθηκε στις σύγχρονες υποδομές του καταφυγίου, ενώ υπογράμμισε ότι «υιοθετούμε και δεν αγοράζουμε ζωάκια συντροφιάς». Επίσης, μίλησε και για την επιλογή που έχουν οι πολίτες για προσωρινή φιλοξενία αδέσποτου ζώου.

Στο τέλος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου Τρίπολης.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

34 Σχόλια

Ήμουν και εγώ εκεί.τελεια φιλοξενία,άψογη συμπεριφορά του προσωπικού,η γιατρός ευγενέστατη.το προσωπικό επίσης .ο αντιδήμαρχος μαζί μας.εμεινα κατάπληκτος και πολύ ευχαριστημένος.Μπραβο σε όλους.ευχαριστουμε!!!

Υιο-θεσια. Έχετε σκοτώσει την ελληνική γλώσσα. Εκτός αν θεωρείστε σκυλιά και αποκτάτε κουτάβια.

Την είπες την εξυπνάδα σου;;;εσύ ξέρεις την ελληνική γλώσσα;; Λοιπόν διάβασε!!1ον. Η λέξη υιοθεσία είναι μέσα σε εισαγωγικά.ξερεις τι σημαίνει αυτό;;δε νομίζω..2ον.μεταφορικη είναι η χρήση της λέξης υιοθεσία.μηπως επειδή αναφέρεται σε σκυλιά έπρεπε αντί για υιοθεσία αδέσποτων ζώων να γράψει κυριολεκτικά σκυλοθεσια;;; Αν κατάλαβες !!!!

Πολύ ωραίο καταφύγιο. Εντυπωσιασθήκαμε σήμερα! Μπράβο δήμαρχε.

Συγχαρητήρια για αυτή την όμορφη δράση που οργάνωσε το καταφύγιο ! Μπράβο σας

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους στο καταφύγιο ,την κτηνίατρο και τους ανθρώπους στην περισυλλογή για αυτή την δράση. Σπάνιο να βλέπουμε σχολείο σε καταφύγιο με αδέσποτα. Και πάλι συγχαρητήρια.

Το επισκέπτηριο ποια το κανονίζει? Και γιατί επιτρέπει μόνο οποιουςθέλει αυτή?? Ασφαλώς τα μπράβο μεταξύ σας τα γράψατε, γιατί μόνο για μπράβο δεν είσαστε. Τα ζώα γιατί δεν προαυλιζονται? Τα ζώα που πήρε η οργάνωση που έχουν καταλήξει κύριε αντιδημαρχε που έχεις το θράσος να καμαρώνεις στο καταφύγιο. Ρεταλια όλοι σας

Οι προβολείς του Καταφυγιου γιατί ανάβουν και την ημέρα? Τόση πολύ δουλειά έχει το πολυπληθες προσωπικό και δεν προλαβαίνει να τους σβήσει?? ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ

ΜΠΡΑΒΟ ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΠΛΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Το θέμα δεν είναι να επισκεφθούν παιδιά το καταφύγιο.Πολυ πιο σοβαρό είναι να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά από το σχολείο ώστε να αγαπούν ,να φροντίζουν και να αγαπούν τα ζώα.Ειναι πιο βασικό να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο και να μπει στη συνείδηση τους ότι τα ζώα δεν είναι για καταφύγια αλλά για να έχουμε για συντροφιά και να τα αγαπάμε.Θλιβερη εικόνα ζώων σε καταφύγιο

Πλάκα κάνετε. Μετά το κράξιμο που έπεσε από την πιο σοβαρή φιλοζωική οργάνωση εσείς τα παρουσιάζετε ρόδινα; Μια βιτρίνα παρουσιάστηκε χθες. Τουλάχιστον αυτοί που παίρνουν από** τον χρόνο ο καθένας εκεί μέσα με απευθείας αναθέσεις του Παπαδάτου είναι ευγενικοί στον κόσμο.

19:46 καταρχάς μην νευριαζεις θα πάθεις τίποτα. Τα εισαγωγικά είναι στην φράση και όχι στην λέξη. Οπότε καλύτερα πήγαινε πάλι στο σχολείο μπας και μάθεις τίποτα. Θίχτηκε ο "φιλοζωος"

17:04 Όταν μιλάμε για "υιοθεσία" ζώων ρε όρνιο η λέξη χρησιμοποιείται με μεταφορική σημασία, που το παίζετε γνώστες όλοι

Ρε Παπαδάτε τράβα (όπως και όλοι σαν και σένα που το παίζουν ειδήμονες) μια βόλτα μέχρι την Ιεράπετρα Κρήτης στο καταφύγιο του Τάκη (Takis shelter non profit organisation) να πάρεις μάτι πώς είναι τα καταφύγια για να σου τρέξουν τα σάλια, που έχεις και το θράσος να μιλάς για "ένα από τα καλύτερα καταφύγια στην Ελλάδα". Τα ζώα πρέπει να προαυλίζονται ρε ...επιστήμονα. Δεν τά' χουν μέσα σε ένα κλουβί με κάγκελα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μου γίνατε όλοι ειδικοί. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Δεν στό' χουν μάθει ακόμα;

Τρώγεστε για τα δημοτικά, τρώγεστε για τίς ομάδες, τρώγεστε για το Καταφύγιο, τρώγεστε για τα κόμματα... Τόση φαγωμαρα δεν πιστεύω να συμβαίνει σε άλλη πόλη στην Ελλάδα. Τι είναι αυτό το πράγμα;;

10:34 Έχεις εικόνα εσύ τι συμβαίνει σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα που σχολιάζεις κιόλας; Τράβα κάνε καμια σοβαρή δουλειά παιδάκι μου. Άντε που βγαίνετε όλοι τιμητές των πάντων

10:50 Ρε μιλάμε για φαγωμαρα εκτός συναγωνισμού. Είναι συμφέροντα; Είναι μίσος; Είναι ανταγωνισμός; Είναι κόμπλεξ; Είναι προσωπικές διαφορές; Είναι πολιτικές διαφορές; Σε κάθε περίπτωση είναι νοσηρό φαινόμενο. Είναι αρρώστια, αθεράπευτη. Για λυπηση φιλαράκο.

@10:50 Εσύ πού αποκαλείς τον άνθρωπο "παιδάκι μου" καί τού λές να κάνει καμμιά.... σοβαρή δουλειά (χωρίς να τον γνωρίζεις) καί ρωτάς αν ξέρει τι γίνεται αλλού, κάνεις σοβαρή δουλειά; Δεν ντρέπεστε, η φαγωμαρα σε αυτή την πόλη, έχει χτυπήσει κόκκινο, ότι καί να λες. Φοβάσαι να το παραδεχτείς;

12:00 Προφανώς και δεν τον γνωρίζω ρε αστραπόγιαννε γιατί μου είναι άγνωστος, ανώνυμος, όπως είμαι κι εγώ σ' αυτόν και όπως είμαι και σε σένα ή εσύ είσαι σε μένα. Θες να καταλήξεις κάπου ή νά' χαμε να λέγαμε; Θα θιχτείς τώρα επειδή σε είπα αστραπόγιαννο χωρίς να σε ξέρω καν ή θα θιχτώ εγώ επειδή με ρωτάς αν κάνω εγώ κάποια σοβαρή δουλειά; Κι από πότε όταν αποκαλείς τον άλλο "παιδάκι μου" είναι υποτιμητικό; Άντε λοιπόν κάνε καμια σοβαρή δουλειά παιδάκι μου

11:45 Εσύ που αναρωτιέσαι για τους διαλόγους μεταξύ παντελώς αγνώστων εδώ μέσα και το φέρεις βαρέως, μήπως θα πρέπει να το κοιτάξεις αυτό; Νομίζεις ότι αν έπρεπε ο καθένας που σχολιάζει εδώ μέσα το μακρύ του και το κοντό του να γράψει επώνυμα με το κανονικό του ονοματεπώνυμο, θα υπήρχε αυτή η φαγωμάρα και αυτή η εικόνα στα σχόλια; Ή για να το προχωρήσω ακόμα πιο πέρα, νομίζεις ότι θα έγραφε κανένας σχόλιο, αν ήταν να το κάνει με τα πραγματικά του στοιχεία; Τροφή για σκέψη

10:50 Δεν ντρέπεται αυτός. Μάλλον είναι από αυτούς πού συμμετέχει σε αυτή τη ξεφτίλα τής φαγωμαρας καί τής μιζέριας. Κοντεύουν να τήν κάνουν πόλη-ρεζιλι. Για αυτό αντέδρασε ο κύριος. Πόνεσε.

Η φαγωμάρα είναι αποκλειστική προσφορά της θητείας Τζιούμη στην πόλη. Πότε στο παρελθόν δεν υπήρχε τόσο απαξιωτική αντιμετώπιση των δημοτών και των διαφωνούντων από τους δημάρχους. Ποτέ άλλοτε η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά δεν είχαν τόση αλαζονεία έπαρση αναισθησία. Καμία συνομιλία με τις άλλες πλευρές, κανένας διάλογος, καμία ανοχή καμία συνεργασία. Όλα μόνοι μας με τους δικούς μας και μόνο αυτούς είτε είναι ικανοί και κατάλληλοι είτε όχι. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην Τρίπολη σε όλα τα μέτωπα.

ΑΔΑΜ: 24REQ014319099 ΑΔΑΜ: 24REQ014319062 ΑΔΑ: 6Η9ΥΩΗΡ-Φ3Υ Όσοι ξέρετε ψάξτε τα και θα καταλάβετε ως δημότες πού κατασπαταλώνται τα χρήματα. ** Παρακαλώ να δημοσιευθεί.

13:32 Είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν έχεις παρακολουθήσει τους προηγούμενους διαλόγους. Έχεις ένα δίκιο πάντως. Πόνεσα. Και μάλιστα πολύ. Έλα να μου το φιλήσεις να γιάνει

15:52 Ευχαρίστως να ΤΟ φιλήσω. Όχι νά ΤΟΝ φιλήσω. Κατάλαβα.

14:46 Καταλαβαίνω τι λές. Μην ξεχνάς όμως ότι αυτός πού εκλέγεται έχει προφανώς την πλειοψηφία καί εφαρμόζει το πρόγραμμα του. Ένας οπαδός τού δημάρχου θα μας έλεγε ακριβώς τα αντίθετα από τα δικά σου. Όσο καί νά φωνάζει η αντιπολίτευση, ακούει ο Μητσοτάκης τίποτα; Το ίδιο συμβαίνει καί στον Δήμο κλπ.

Δεν έγινε και κάτι, εδώ σχολεία επισκέπτονται τον Αστέρα Τρίπολης!

14.49 το top δεν είναι αυτή η ανάθεση. Είναι η άλλη που αν μπει μέσα το ελεγκτικό συνέδριο ο Κώστας θα μετανιώσει που τον βάζουν να υπογράφει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.