Μαθηματικό αριθμητικό πρόβλημα όλης της οικογένειας

Μαθηματικό αριθμητικό πρόβλημα όλης της οικογένειας

Ιούνιος 10, 2022 - 19:24
0 σχόλια

Μαθηματικό αριθμητικό πρόβλημα όλης της οικογένειας, του  Γιάννη  Στρατήγη (συγγραφέα).

Χθες τελείωσαν οι προαγωγικές εξετάσεις των Α΄, Β΄ τάξεων του γενικού λυκείου και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Παρακολουθήσαμε τον έγκριτο σχολιασμό δημόσιας έκθεσης των θ ε μ ά τ ω ν,  με πανομοιότυπες επισημάνσεις κάθε έτος, από επιστημονικές ενώσεις, επιχειρηματικές ομοσπονδίες και ομίλους φροντιστηριοποίησης - ιδιαιτεροποίησης καλλιέργειας ελπίδων του δημόσιου σχολείου.

Μπορεί να υπήρχε και παραδοσιακή μάζωξη άμουσων -άμπαλων, που η λέξη δεν αναφέρεται σε Μουσικό σχολείο που έχει το τίτλο, με σημαδεμένα τσέκια φανταστικών ισχυρισμών, χωρίς συλλογή εκκλησιαστικών υπογραφών, σε καφενείο μετά τη θεία λειτουργία, με πρωταγωνιστές αιρετικούς ερωμένους και προσοντούχο χορωδιακό ψάλτη.

Το κατά πόσο πρόβλεψαν θέματα οι παρεμβατικοί - παραβατικοί ειδικοί του σύγχρονου αεριτζισμού φαιδρότητας, γατζωμένοι σε τηλεφωνικούς θαλάμους παλιάς κοπής, είναι όπως αναγράφεται στις τζαμαρίες των μαγαζιών τυχερών παιγνιδιών,  ό τ ι  από εδώ πουλήθηκε το νούμερο λαχείου που κέρδισε χιλιάδες. Απαιτείτο πολύμηνη προετοιμασία σε βαθιά σύνεση, για το κριτικό χτίσιμο υποβάθρου προαπαιτούμενων γνώσεων με διάκριση.
Υπήρχε πολλαπλάσια οργανική ύλη σε μεγάλη έκταση, πολλά εβδομαδιαία κενά, εκτός των βασικών, στο πρόγραμμα επικοινωνιακής διδασκαλίας, από κρούσματα κορωνοιού μαθητών- καθηγητών, συχνά ημερήσια διαγνωστικά τέστ του πρωτοκόλλου.
Ένας εμπαθής διοικητικός πιθανόν να τοποθετεί κάποιον σε διαυγή επιτροπή εγκυρότητας, για να τον υποστηρίζει.
Οι φωνές, εκ του ασφαλούς σαφούς συνδιοικητικής διαμαρτυρίας αργοπόρησαν, δεν γροίκησαν σε ακούοντα ώτα.

Ακολουθεί η υπεύθυνη δήλωση των αμφιταλαντευόμενων κηδεμόνων για την επιλογή εγγραφής προσανατολισμού στην επόμενη τάξη, με καθοδηγήσεις σε κάποιες περιπτώσεις χρηματοδούμενων εκμεταλευτών της πάρτης ή δημιουργία πολυπληθούς τμήματος, για να μην μετακινηθούν διδάσκοντες. Τέλος αναμένοναι τα αποτελέσματα μη υπερίσχυσης των γνωριμιών κατώτερων περιστάσεων, μόνο σε μια δωρεάν επίσκεψη στη βουλή ας νομίζουν ότι δελεάζουν,  μ ε  ταυτόχρονη επικόλληση στον πίνακα ανακοινώσεων, των πανελλαδικών εξετάσεων. Τη τελευταία τετραετία δίνονται  μ ε  αποκλειστικούς κωδικούς, λόγω προσωπικών δεδομένων και να μη τσαλακωθεί το επαρχιακό πρεστίζ λίγων, όπως είχαμε φαινόμενα στο παρελθόν, με ορατές βαθμολογίες στο 30% - 50% των προφορικών.

Το πρόβλημα κριτικής εμβάθυνσης, στα αποκαλυπτικά Μαθηματικά προτεινόμενης ενασχόλησης.

Α.  Μπορείτε με τέσσερα - (δεν αναφέρεται στο ξενόφερτο κουαρτέτο) τριάρια - (όχι στη ντόπια τρόικα εκπαιδευτική, πολιτική, διοικητική, συνδυαστική-διαπαραταξιακή, κουμπαριάς, ...) και χρησιμοποιώντας τα σύμβολα των τεσσάρων πράξεων(+, -, ., : ) - με εμπεδωμένη αναφορά στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, παρενθέσεις, δυνάμεις, ρίζες, να δημιουργήσετε εξαγόμενο τους αριθμούς: δύο(2) που είναι ο μοναδικός πρώτος άρτιος, καθώς τους διαδοχικούς φυσικούς αριθμούς έξι(6), επτά(7), με διάφορους τρόπους,  ό π ω ς  με το παράδειγμα 3+3+3-3 = 3(3+3):3 = ... .
B.  Διαπιστώστε την σπονδυλωτή αλήθεια της συμπεριεχομένης αριθμητικής ανισότητας αυτού του άκαυτου κειμένου, χωρίς υπολογιστική μηχανή. Εκλάβετέ το ως μια αστείρευτη πηγή σταθμού της κυψελοειδούς γνώσης.
Τα 12 τριάρια, ας είναι ανάμνηση των θεσμικών εκθέσεων ενισχυμένης επιτήρησης τ η ς δοκιμασίας κομισιόν-ΔΝΤ.

Πιάστε δημιουργικά, το ζεστό χέρι βοήθειας φίλων, γονέων, παπούδων, για να παρουσιάσετε ταυτόχρονα πρωτότυπους πνευματικούς σχεδιασμούς, που λειτουργούν αναλυτικά μακριά του κινητού. Ανοίξτε ασφαλή δίοδο σε συμπαγή φράκτη. Δείτε το, ως αντίδοτο στην ηλεκτρονική εποχή βομβαρδισμού, μη διασταυρούμενων πληροφοριών.
Λειτουργούν έγκριτες εβδομαδιαίες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, της παρέας πλουραλιστικής μάθησης γονιμότητας.
               Καλό τριήμερο. Καλά αποτελέσματα. Καλό πρόκομμα. Κ α λ ό  καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.