Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον Ερμή και συγχαρητήρια από το Λεωνίδιο (pics)

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον Ερμή και συγχαρητήρια από το Λεωνίδιο (pics)

Μάρτιος 11, 2024 - 14:36
3 σχόλια

Ο Ερμής στο ντέρμπι κόντρα στο Λεωνίδιο δίδαξε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού καθαρίζοντας τα αποδυτήρια με το τέλος του αγώνα με το Λεωνίδιο να το αναδεικνύει δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελιγούς.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Το Λεωνίδιον, συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλη την αποστολή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ερμή Μελιγούς.

Αυτό που έπραξαν τα παιδιά του Ερμή αποχωρώντας την Κυριακή, μετά το πέρας του μεταξύ μας αγώνα, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και είναι πραγματικά τιμή προς την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παίκτες και όλο το team της φιλοξενούμενης ομάδας, που άφησαν το χώρο των αποδυτηρίων σε άριστη κατάσταση!

ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπράβο στον Ερμη! Θυμίζει την Ιαπωνία στο τελευταίο μουντιάλ! Πολιτισμός και παράδειγμα προς μίμηση! Δυστυχώς στις μέρες μας τίποτα δεν είναι αυτονόητο...

Και άλλες ομάδες το έκαναν πρόσφατα αυτό αλλά δεν βγήκε κάποια ανακοίνωση.. Μάλλον γιατί έχει προηγούμενα με κάποια στελέχη αυτής της ομάδας...

Οι περισσότερες ομάδες το κάνουν αυτό τα τελευταία χρόνια για να μην πω όλες.ολοι οι εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων ομάδων μαζεύουν τα μπουκάλια και ζητάνε μια σκούπα για να αφήσουν τα αποδυτήρια σε αξιοπρεπή κατάσταση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.