Μαρινάκης για Τέμπη: Το μπάζωμα ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης

Μαρινάκης για Τέμπη: Το μπάζωμα ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης

Μάρτιος 03, 2024 - 13:27
1 σχόλια

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στις καταγγελίες που συνδέουν τον Χρήστο Τριαντόπουλο με το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Παύλος Μαρινάκης, ακολουθώντας την γραμμή του υφυπουργού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη» το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο», τόνισε προσθέτοντας πως «δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν. Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στο αεροπορικό δυστύχημα του Ήλιος, η περιοχή έμεινε 2 μήνες αποκλεισμένη, μέχρι να συλλεχθεί και το τελευταίο κομμάτι που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στην έρευνα. Υπήρχε υπεύθυνος που δεν άφηνε κανένα να πλησιάσει μέχρι να τελειώσουν την επιχείρηση. Έσω, διακόψαμε την διαδικασία διάσωσης για να"πετάξει" η "αρχόντισσα" τα λουλούδια, λες και ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και μετά μπαζώσαμε σε 2 ημέρες την περιοχή για "επιχειρησιακούς" λόγους. Μάλιστα, ότι πείτε κύριε εκπρόσωπε, είμεθα έτοιμοι να "καταπιούμε" αμάσητο το σανό που θα μας ρίξετε αλλά, ήταν ενέργεια συγκάλυψης, ότι και να πείτε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.