Μαντζούφας: 600 θέσεις εργασίας με το έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (video)

Μαντζούφας: 600 θέσεις εργασίας με το έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (video)

Οκτώβριος 22, 2013 - 12:16
5 σχόλια

Έργο κόσμημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Το καλύτερο περιβαλλοντικό έργο της Ευρώπης χαρακτήρισε ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτή τη στιγμή εξελίσσονται 14 τέτοιοι διαγωνισμοί στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρώτη που έχει προσωρινό ανάδοχο.

Να πιστέψουν το έργο οι τοπικές και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αφού πρόκειται για έργο 25ετίας αφού πρόκειται για κόσμημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τόνισε ο κ. Μαντζούφας, και στο διαγωνισμό αυτό έχει τηρηθεί απόλυτα η νομιμότητα, χωρίς ενστάσεις και με την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τέλος επισήμανε ότι πρόκειται για μια επένδυση ύψους 150 εκατομμυρίων και δημιουργίας 600 και πλέον θέσεων εργασίας. 

 

Video: 

youtube://v/aBgzy5w9Fvw


5 Σχόλια

Συμφωνούμε αρκεί να τηρηθούν οι μελέτες και να μην επιβαρυνθεί (όσο είναι δυνατόν)το περιβάλλον. Να τηρηθούν απλώς και για μία φορά τα νόμιμα!

Ο ανάδοχος θα εισπράτει χρήματα ανεξαρτήτως όγκου-βάρους απορριμάτων.Τα σκουπίδια είναι ήδη 35% μειωμένα σε σχέση με την περίοδο της μελέτης και τελικής τιμής της προσφοράς του αναδόχου.Όπως ακριβώς έγινε και στην Αττική. Άρα με λιγότερη εργασία-έξοδα θα εισπράτει τα ίδια χρήματα, μιας και η μείωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον, αφού το βιωτικό επίπεδο θα εξευτελιστεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Ανάδοχος μόνο στην Πελοπόννησο........χμμ κάπως ακούγεται αυτό..... Δηλαδή ο Μπόμπολας που έχει ήδη κατασκευάσει με τα δικά μας χρήματα το εργοστάσιό του, τι είναι;;;;; Ο υπεργολάβος της τέρνα και συγγενής του αρχηγού έπαιξε κάποιο ρόλο;;; Δυσμοιροι Έλληνες τι έχετε να πάθετε...... Κόσμημα για την Ευρώπη;;; 600 θέσεις εργασίας των 450 ευρώ μηνιαίως, για τη συντριπτική πλειοψειφία των αλλοδαπών φυσικά, εργαζομένων....... Λεφτά μπορεί να υπάρχουν αλλά τα κορόιδα είναι πάντα περισσότερα......

ΜΑΝΤΖΟΥΦΑ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΝΤΖΟΥΦΕΣ..

Τα 450 μηνιαίως μην τα θεωρείς λίγα για την επόμενη 10ετία. Το πρόβλημα είναι μήπως σκάσει υπεργολάβος συγγενής....

και σενα τι σε νοιάζει κωστάκη και τελειωμένε Έλληνα, που στηρίζεστε στις αερολογίες ενός υπόδικου νεοναζί εκτός κι αν είστε και σεις τέτοιοι.Αλλά είστε γελοίοι και φαύλοι και περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας.