Μάντζης ο πολυτιμότερος, Γκος ο κομβικός

Μάντζης ο πολυτιμότερος, Γκος ο κομβικός

Νοέμβριος 28, 2023 - 21:04
2 σχόλια

Ο Βασίλης Μάντζης αναδείχθηκε (και δικαίως) ο MVP της εκτός έδρας νίκης του Αστέρα Τρίπολης στην Κηφισιά έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ ως επιστέγασμα της εξαιρετικής του ατομικής απόδοσης στο παιχνίδι.

Από κοντά και ο Σον Γκος ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε ωστόσο έφτιαξε το πρώτο και το τρίτο τέρμα της αρκαδικής ομάδας δείχνοντας πως έχει να δώσει στην συνέχεια πολλά και σημαντικά πράγματα στους κιτρινομπλέ.

Οι δυο τους επί της ουσίας έδωσαν μια νέα πνοή στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης με τον Έλλην φορ με τον δυναμικό του τρόπο να κυνηγά κάθε μπάλα στην επίθεση και τον Βρετανογερμανό μέσο για 78΄λεπτά όσο έμεινε δηλαδή στο χορτάρι να έχει καλές επαφές, τρεξίματα και εμπνεύσεις.

Προφανώς και ο Αστέρας Τρίπολης δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ωστόσο έκανε αυτό που έπρεπε και μάλιστα με μπόλικο συνοχή, με σύνεση στον τρόπο και στην προσέγγιση, με σωστή διαχείριση και με καλή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου φτάνοντας στον στόχο του που ήταν ευθύς εξ’ αρχής η νίκη.

Από κει και πέρα οι Βασίλης Μάντζης και Σον Γκος έδειξαν πως μπορούν να δώσουν σημαντικά πράγματα και σίγουρα η απόδοση τους έχει και την δική της προέκταση στο ψυχολογικό κομμάτι και για τους δύο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το σχόλιο αφορά τους Διοικούντες. Πρέπει να αλλάξουν ορισμένα πλαστικά καθίσματα στο γήπεδο γιατί έχουμε σχίσει τα παντελόνια μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.