Μαντινειακός - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2 - 2 (vid)

Μαντινειακός - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2 - 2 (vid)

Ιανουάριος 14, 2017 - 18:05
0 σχόλια

Σε ένα χορταστικό από άποψη θεάματος, ρυθμού και αγωνίας παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας Μαντινειακός και Πανιώνιος Μεγαλόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στην αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου.

Ο Μαντινειακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 14ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία και το λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου και με τον Θεοδωρακόπουλο προ κενής εστίας να κάνει το 1-0. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων τους έδωσε το πλεονέκτημα να πιέσουν και να γίνουν απειλητικοί με τα μακρινά σουτ του Τσάκου και την πολύ καλή στιγμή από κοντά να μην βρίσκουν στόχο με τους φιλοξενούμενους να προασποθούν και να καταφέρνουν στην συνέχεια να αλλάξουν τον ρυθμό και να ισροπούν το παιχνίδι. Τα μακρινά φάουλ του Παπαδόπουλου δεν βρήκαν στόχο ωστόσο ο Μήτση που είχε περάσει ως αλλαγή στο 35’ στην θέση του Ζέρβα ήταν αυτός που με όπλο του την ταχύτητα έκανε το 1-1 στο 41’ που ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το γκολ της ισοφάρισης φαίνεται να ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου βγαίνοντας με περισσότερη ενέργεια  στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Μήτση με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή έδωσε ασίστ πάρε βάλε στο Μπουζιάνη με τον τελευταίο να κάνει το 1-2 για την ομάδα της Μεγαλόπολης. Ο Μαντινειακός στην συνέχεια μετέφερε το σκηνικό γύρο από τα καρέ του Πανιωνίου με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις χάνοντας σε μία από αυτές μοναδική ευκαιρία στο 78’ με τον Παπαδόπουλο. Στο 87’ ο Μήτση με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων με τον Μαντινειακό στο 88’ να βρίσκει την λύση και με τον Τζαβαλά μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε στο βίντεο  τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Μαντινειακού με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μαντινειακός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 2-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.