Μανιάς: Είμαι «σκασμένος»

Μανιάς: Είμαι «σκασμένος»

Οκτώβριος 07, 2018 - 13:24
11 σχόλια

Στενοχωρημένος από τον άδικο τρόπο που ήρθε η ισοπαλία ήταν ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης Μιχάλης Μανιάς μιλώντας λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναικό στην κάμερα της Nova.

 Αναλυτικά όσα είπε ο φορ του Αστέρα Τρίπολης

Για το παιχνίδι: «Είμαι σκασμένος πάρα πολύ και εγώ και οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Δεν ξέρω τι κάνουμε λάθος και στο 85' νομίζουμε ότι τελειώνει τα παιχνίδι. Παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά, στο 85΄ κάτι πάει λάθος και ενώ παίζουμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα τελικά έχουμε 4 βαθμούς».

Για το πέναλτι του Κυριακόπουλου στο 90': «Ο Γιώργος έκανε πολύ καλό ματς δεν γίνεται να του ρίξουμε το φταίξιμο, όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί κερδίζουμε. Πιστεύω πως πρέπει να είχαμε τουλάχιστον 3-4 βαθμούς παραπάνω».

Για το τι είπε ο προπονητής: «Ο κόουτς είπε να μπούμε δυνατά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι άπειρος, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, όμως νομίζω πως έχουν άγνοια κινδύνου, εμείς είδαμε ότι βγάλαμε γρήγορα φάσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Για την ομάδα: «Εμείς όταν μπαίνουμε μέσα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Χάσαμε στο 90' από τον Ολυμπιακό και από τον Άρη δεν μπορούμε να λέμε πως απλά παίζουμε καλά αλλά πρέπει να πάρουμε και κανένα βαθμό οπού και αν παίξαμε, παίξαμε καλά δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει κακό παιχνίδι σε έκτος από την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Σίγουρα ο Ατρόμητος και εμείς παίξαμε πολύ καλά, βέβαια εμείς είχαμε ένα πρόγραμμα δύσκολο, ενώ ο Ατρόμητος δεν έπαιξε δύσκολο ματς άλλα έχει τα δύσκολα μπροστά του».

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Για να μην αδικείται η ομάδαρα...... θα πρέπει να παίζουν μέχρι το 80' και μετά να το λήγει ο διαιτητής..........

Αν δεν ήθελες να ήσουν σκασμένος να φροντίζετε να βάζετε και 'κανα γκολ χασογκόληδες! Διαφορετικά...σκάστε!

ρε ραχουλα 11.19 που θες και να μιλησεις ,τι αποτελεσμα εφερες στο καραισκακη? μηπως επαθες αμνησια απο τη σφαλιαρα? που θες να μιλησεις και για ευρωπη ,ηθελες να βγεις ευρωπη και σε φυστικωσαν τα σουργελα ,φαντασου δλδ να επαιζες με καμια σοβαρη ομαδα,για πες μας ρε σουργελο τι βαθμους εχεις στην sl και πως διαβαζεις τη βαθμολογια,απο πανω προς τα κατω ,η απο κατω προς τα πανω για να σε βρουν,χαχαχαχα

16:22 Φαντάσου τί εφιάλτης σου έχει γίνει ο Αστέρας, η "ραχούλα" όπως υποτιμητικά τον λες, για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί του, βλακάκο. Ξέρεις ότι δεν είσαι ούτε για φτύσιμο και δεν ασχολείται κανείς με την πρεζομάδα σου, έτσι; Δεν πειράζει, εσύ ασχολήσου με τον Αστέρα και μην κοιτάς τα χάλια σου, βλακάκο. Την υγεία και την ηρεμία που υπάρχει σε ένα μικρό επαρχιακό σωματείο όπως ο Αστέρας δεν θα την αποκτήσεις ποτέ, απόγονε του στόλου. Τράβα κάνε καμια σνίφα τώρα. Βλακάκο, ε βλακάκο του λιμανιού και της σφαλιάρας. Ουστ πίθηκα!

17.30 πως το ειπες αυτο? εφιαλτης η ραχουλα?χαχαχαχαχαχαχα η πατσαβουρα μας εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,κανε ονειρα τωρα και φτιαξε σεναρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.