Μαλλιαροπούλειο: Πάρε, πάρε! Εδώ η καλή οθόνη...

Μαλλιαροπούλειο: Πάρε, πάρε! Εδώ η καλή οθόνη...

Οκτώβριος 01, 2016 - 12:45
4 σχόλια

Σε κατάστημα υπολογιστών μετέτρεψε ένας πολίτης το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, καθώς αποφάσισε ότι η οθόνη του υπολογιστή του, η οποία δεν του χρειαζόταν πια, θα μπορούσε να συμπληρώσει τον εξωτερικό χώρο του Θεάτρου και -γιατί όχι;- να βρει νέο ιδιοκτήτη.

Έτσι λοιπόν στα γκράφιτι, στους πεσμένους σοβάδες και στη βρωμιά προστέθηκε και μία χαλασμένη προφανώς οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή η οποία παραμένει εκεί μία εβδομάδα.

Ο αναγνώστης του ArcadiaPortal.gr gr έστειλε την φωτογραφία μήπως και συγκινήσει τους αρμόδιους και παρέμβουν σε αυτή την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον περίβολο του Θεάτρου στην Πλατεία Πετρινού.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ενημερωτικά για Tech Freaks: SONY Trinitron 15"SF . Συλλεκτικό κομμάτι. Από τις καλύτερες οθόνες του 1996 μαζί την EIZO. Εγώ ακόμα την φυλάω στην αποθήκη. Κρίμα που την πέταξε.

δεν υπαρχει πλεων σεβασμος στη σημερινη κοινωνια μας,ολοι να κανουμε αυτο που θελουμε εχωντας πληρη αδιαφορια αν ειναι σωστο η λαθος,και σεβασμο απεναντι στη κοινωνια και το συμπολιτη μας,καθε μερα βλεπουμε (οσοι ζουμε) στη πλατεια πετρινου διαφορα,να πιει τον καφε του παρκαρει τη μηχανη διπλα του,παραταει το ποδηλατο του οπου να ειναι ενω υπαρχουν θεσεις παρκινγκ απο το δημο οριοθετημενες,να πεταει σκουπιδια κατω,να πινει καφε και να παραταει τα παιδια του να παιξουν οπου να ειναι,να μπαινουν σε καταστηματα και να προκαλουν ζημιες-φασαριες,και αυτοι περα βρεχει,γενικως τι να πει κανεις.......

Kίνηση "Ανακυκλώνω τον παλιό ηλεκτρονικό εξοπλισμό μου αντί να τον πετάξω στον κάδο"? Πολύ καλό!

@18:31 Στις προτάσεις υπάρχουν και οι τελείες...Δεν στό'μαθε αυτό ένας ρημάδης δάσκαλος; Σκάσαμε να το διαβάσουμε με μια ανάσα...Τα μαργαριτάρια είναι άλλο θέμα...Και σχολίασε ό,τι μ@λ@κί@ θες, δεν θα μπω στη διαδικασία να ξαναπαντήσω, είσαι γνωστό όρνιο anonynos...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.