Το Μαίναλο έβαλε τα γιορτινά του

Το Μαίναλο έβαλε τα γιορτινά του

Ιούλιος 17, 2012 - 11:47
5 σχόλια

Το Μαίναλο έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει στην 72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 21 και 22 Ιουλίου, στο οροπέδιο της Οστρακίνας.
Είναι μία γιορτή για την ορειβασία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη φύση, αυτή την πολύτιμη κληρονομιά όλων μας.

Σας περιμένουμε, για να σας ταξιδέψουμε στα βουνά του Πάνα και των Κολοκοτρωναίων, στα δάση των νυμφών, στα ποτάμια με τα πέτρινα γεφύρια, στα παραδοσιακά χωριά μας, για έλθουμε παρέα σε επαφή με την αρκαδική φύση και να μοιραστούμε την ευεξία που απλόχερα μας προσφέρει το αρκαδικό τοπίο.
Η επίσκεψη στην Αρκαδία μπορεί να είναι η αφορμή για μία αλλαγή στην καθημερινότητα, το ξεκίνημα μιας νέας σελίδας στην ζωή μας.  Et in Arcadia ego!
Καλώς να ορίσετε!

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων Νικός Δέδες, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στις 17-7-2012 και ώρα 1.00 μ.μ. στο δημαρχείο (Λαγοπάτη 45), σχετικά με τη διοργάνωση στις 21 & 22 Ιουλίου, της 72ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης, η οποία φέτος θα διοργανωθεί  στο οροπέδιο της «Οστρακίνας» στο όρος Μαίναλο.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα στο: www.arcadiaportal.gr/news/72i-panellinia-oreibatiki-sunantisi


5 Σχόλια

θα κάνει beach volley και στο μαιναλο ο δημαρχος; ικανο τον εχω

Αφου δεν μπορει να λυσει ο Δημαρχος το θεμα των σκουπιδιων ,παιρνει τα βουνα!!Στις φιεστες παιρνετε αριστα!.Ντροπη Σας!.Η μποχα των σκουπιδιων δεν σας αγγιζει??...Οσο για τους οικολογους εχω να προτεινω,οταν αναπνευσουν καθαρον αερα στο Μαιναλον,να ανακυρηξουν τον Γιαννακη <επιτιμο μελος>,για την <<Ωραια ατμοσφαιρα>> της Πολης μας.

Άσχετα με τα θέματα που έχετε με το δήμαρχο, θα είναι μια πολύ όμορφη συνάντηση στην οποία ο δήμος απλά συμμετέχει και σίγουρα δεν πρωτοστατεί όπως αντιλαμβάνεστε.

Για τα σκπουπιδια τα παραπονα σας στον Περιφερειαρχη που δεν εχει τελειωσει το διαγωνισμο και το Κον Τσιαμουλο που εκλεισε τη χωματερη , ενω ολες οι αλλες χωματερες ειναι ανοικτες.

Επιτελους να δουμε και επισκεπτες σε αυτην την πολη. Μπραβο στην τουριστικη επιτροπη και το Δημαρχο που μεσα σε ενα χρονο εχει κανει και πανελληνιους αγωνες κολυμβησης και τωρα κανει και μια πανελληνια ορειβατικη συναντηση που για πρωτη φορα γινεται στην πολη μας. Τωρα οσοι θελουν να ασχολουνται μονο για τα σκουπιδια και να μη βλεπουν και τα καλα που γινονται, το καταλαβαινουμε οτι εχουν τους δικους τους λογους.