Μαχαιρώματα μέρα μεσημέρι στην Τρίπολη

Μαχαιρώματα μέρα μεσημέρι στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 10, 2015 - 13:42
12 σχόλια

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όταν υπήκοος Αλβανίας μαχαίρωσε Έλληνα πολίτη, σύμφωνα με την Αστυνομία της Τρίπολης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Oι περίοικοι αναστατώθηκαν, καθώς πριν το περιστατικό υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες, μέχρι που κάποια στιγμή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το θύμα φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

κοιτα να δεις που το εκανε ο σαμαρας και ο μητσακτης το 91 και σου ήρθαν εδώ οι αλβανοι

Οι Έλληνες που κάνουν χειρότερα δεν βλέπω να τους κρίνεται. Μονο για τους Αλβανούς κ για τον κάθε ξένο ξέρετε να λέτε κ ολα αυτά πίσω απο έναν υπολογιστή

Δυστυχως ο τσιπρας κ η υπουργος του η κυρα τασια επιδεινωσαν το προβλημα.

Ο άνθρωπος έχει περίπου είκοσι χρόνια στην Ελλάδα αλλά φυσικά σύμφωνα με τα ***ρατσιστές είναι αλβανικής καταγωγής. Αν όμως είχε πάρει κάποιο χρυσό μετάλλιο θα ήταν και αυτός Έλληνας. Σύμφωνα πάντα με τους δημοσιογράφους που κάνουν αυτήν τη δουλειά σε μια χώρα μπουρδέλο όπως η Ελλάδα. Φυσικά δεν εννοώ σε καμία περίπτωση πως ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος, αλλά να διαχωρίζουμε σε μερικά πράγματα τη σημασία των άρθρων.

Ρε φίλε αφού Αλβανός εσφαξε πισώπλατα, τι έπρεπε να γράψουν.......φινλανδος? Τραβα σε κανενα ψυχίατρο για τις ιδεοληψίες σου.

Ακούω όλο βλακείες. Ο άνθρωπος δεν είναι Αλβανός. Ο προπάπους του ήταν Αρβανίτης, ο παππούς του Βοροηπειρώτης και ο πατέρας του Κοσυφοπεδίτης. Ο ίδιος είναι Αλβανοκοσυφοπεδιτικοαρβανίτης. Επίσης όλοι οι Έλληνες είμαστε ελληνοφραγκοενετοβυζαντινοτουρκόσποροι. Έτσι λοιπόν γίνανε τα πράματα. Για πηγαίνετε να ρωτήσετε από που κατάγεστε ο καθένας πριν μιλήσετε.

Τους βοηθήσαμε και τους διευκολύναμε να στήσουν τα σπιτικά τους, τους δώσαμε δουλειές, τους βάζουμε στα σπίτια μας και αυτοί ως αντάλλαγμα μας φθονούν και μας προκαλούν βλάβες. Κοίταζουν πως να κατακλέψουν τα σπίτια μας και την εθνική μας οικονομία. Τους προσφέρουμε δωρεάν παιδεία, υγειονομική και κοινωνική περίθαλψη και αυτοί βγάζουν τις οικονομίες τους, για τις οποίες δεν έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα, και δημιουργούν περιουσίες στην πατρίδα τους. Πηγαίνετε να δείτε πως αναπτύσσεται η αλβανία με τα δικά μας χρήματα. Τελευταία, για όλα αυτά τα δεινά που έχουν προκαλέσει στη χώρα μας τους δίνουμε και την Ελληνική Ιθαγένεια, αντί να τους εξαποστείλουμε. ΜΠΡΑΒΟ μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.